Ειρήνη Νικολοπούλου: «Oι γυναίκες του χώρου το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι»

Ειρήνη Νικολοπούλου

«Οι άντρες του χώρου ήταν εκτελεστές μαζί μου», λέει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Νάνσυ Νικολαϊδου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Νικολοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της, αλλά και για μερικές από τις ιστορικότερες συναντήσεις που είχε με μεγάλες προσωπικότητες.

«Όλοι θέλουν την δημοσιότητα, όμως τα λεπτά δημοσιότητας τώρα μπορεί να περάσουν από το Τwitter και να σε μαυρίσουν τελείως. Δεν είναι τόσο απλό το “βγαίνω στη δημοσιότητα, θέλει αρετή, τόλμη και ανδρίαν”. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου ήταν όταν συνάντησα τον Άντονι Κουίν και τον Γιάσερ Αραφάτ. Σημαντική στιγμή ήταν όταν με προσκάλεσαν στο σπίτι τους η Μελίνα Μερκούρη και ο Ζυλ Ντασέν για να βρεθώ με τον Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη, στην μετά Χέρφιλντ εποχή», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αναφέρθηκε στις πιέσεις που δέχτηκε για να γίνει ξανθιά, ενώ τόνισε πως «οι άντρες του χώρου μαζί μου ήταν εκτελεστές, ενώ οι γυναίκες το έχωναν αργά και βασανιστικά το μαχαίρι».

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέφερε επίσης: «Μία γυναίκα είναι ευτυχισμένη όταν δεν είναι στερημένη, όταν έχει καλλιεργήσει το μυαλό της και έχει γνώσεις. Πρέπει τα απωθημένα να προσπαθούμε να τα καλύπτουμε, ο άνθρωπος με απωθημένα είναι ο πιο επικίνδυνος. Το μότο της μητέρας μου ήταν “να είστε κάλοι άνθρωποι”. Δεν μπορούσα να πατήσω επί πτωμάτων… Αρκετά πτώματα παρουσιάζουμε στις ειδήσεις».