Ειρήνη Νικολοπούλου: «Μετάνιωσα που έκοψα τον θηλασμό για να επιστρέψω στα δελτία ειδήσεων»

Ειρήνη Νικολοπούλου

Όσα εξομολογήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου στο Μεγάλο Κανάλι.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου στο Μεγάλο Κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Νικολοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση είναι το βιβλίο της ζωής μου. Είναι τόσες πολλές αναμνήσεις μαζί που καμιά φορά σκέφτομαι «εγώ τα έζησα όλα αυτά;». Είχα αγνοία κίνδυνου. Είχα πάει για συνέντευξη στον Ντε Νίρο. Συνεργάτης του μου είπε ότι δεν είμαι στη λίστα, και απάντησα «δεν υπάρχει περίπτωση». Τελικά την έκανα».

«Είχα τύψεις που άφηνα την κόρη για τη δουλειά. Εκείνη όμως μου είπε ότι προτιμά που έκανα αυτό που ήθελα και δεν έχει παράπονο. Έκοψα τον θηλασμό για να επιστρέψω στα δελτία. Μετάνιωσα. Καμιά γυναίκα να μην το κάνει ακόμα και για την μεγαλύτερη ευκαιρία στη ζωή της. Προτιμώ να μην γινώ junkie των όποιων δολοφονιών παρακολουθούμε στην τηλεόραση. Δεν το θέλω», πρόσθεσε.

«Το ησυχαστήριο μου είναι η Κρήτη. Είναι το μέρος του άντρα που παντρεύτηκα και πατέρα της κόρης μου, αλλά έγινε πατρίδα μου. Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε καλή σχέση. Ήθελε προσπάθεια, αλλά όλες οι σχέσεις χρειάζονται μάχη» συμπλήρωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.