Ειρήνη Νικολοπούλου: «Δεν μπόρεσα να θηλάσω την κόρη μου όσο θα ήθελα επειδή έγιναν πρόωρες εκλογές το ’93»

Ειρήνη Νικολοπούλου

"Απολύθηκα δύο φορές επειδή δεν ενέδωσα σε παρενοχλήσεις", αποκαλύπτει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο Mega Καλημέρα και την Χριστίνα Πατσιώκα για όλα. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Από 7 χρονών, 10 χρονών, 15 χρονών, στο σχολείο, από δασκάλους, καθηγητές, ιδιαίτερα, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά στη δημοσιογραφία, δεν σταμάτησα να έχω τέτοια κρούσματα και να δέχομαι τέτοιου είδους παρενοχλήσεις. Οπότε, επειδή παραήταν αυτό στην κουλτούρα, δεν το συζητώ ότι έπρεπε να μπει ένα στοπ τεράστιο. Παρότι απολύθηκα δύο φορές γι’ αυτό τον λόγο, ήταν ευκαιρίες για να πάω παρακάτω, δεν σταματάω μπροστά σε αυτά. Ίσως αυτό με βοήθησε να τα ξεπεράσω για να μη νιώθω σήμερα ότι έχω τραύματα», είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Για το αν στερήθηκε πράγματα από τη μητρότητα εξαιτίας της δουλειάς, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα, ούτε μπορείς να τα συνδυάσεις όλα. Εκτός του ότι δεν μπόρεσα να θηλάσω την κόρη μου όσο θα ήθελα επειδή έγιναν πρόωρες εκλογές το ’93, ήταν το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο μετά τον θηλασμό. Δεν ήμουν όσο θα ήθελα δίπλα της να την πάω μια βόλτα, να παίξω μαζί της… Αυτά τα στέρησα από την Έλενα και τα στερήθηκα κι εγώ».

«Ήθελα πάρα πολύ να αποκτήσω κι άλλο παιδί, δυσκολεύτηκα όμως πάρα πολύ. Είχα προβλήματα και ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω δεύτερο παιδί. Προσπάθησα», εκμυστηρεύτηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου.