Ειρήνη Μπαλτά: Τι κάνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός;

Ειρήνη Μπαλτά

Με τι ασχολείται η Ειρήνη Μπαλτά;

Η Ειρήνη Μπαλτά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μίλησε για όλα στην εκπομπή Love It και τον Χρήστο Λυσσέα. Τι κάνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός;

«Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει μια στροφή στα επαγγελματικά μου και μετά από κάποιες σπουδές που έκανα πάνω στο life coaching πια έχω ακολουθήσει τον δρόμο της προσωπικής ανάπτυξης, έχω γίνει δηλαδή σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης. Εδώ και 8 χρόνια είμαι και ραδιοφωνική παραγωγός.

Παράλληλα, σκέφτηκα να συνδυάσω το κομμάτι της υποκριτικής που ήταν η προηγούμενη δουλειά μου, με το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης, της αυτογνωσίας κι έτσι έφτιαξα αυτό το σεμινάριο. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την τέχνη της υποκριτικής και ταυτόχρονα την τέχνη της αυτογνωσίας», αποκαλύπτει η Ειρήνη Μπαλτά.

«Τα τελευταία 3,5 χρόνια είμαι vegetarian, δεν τρώω καθόλου κρέας. Κάποια στιγμή άρχισα να ανακαλύπτω πως με ενοχλεί η εκμετάλλευση που γίνεται στα ζώα. Ταυτόχρονα βοηθάμε και το περιβάλλον έτσι. Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο είναι όταν αποφάσισα να βγάλω τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή μου. Έχω κόψει εντελώς τα γλυκά, δεν τα στερούμαι όμως γιατί φροντίζω στο σπίτι να φτιάχνω τα δικά μου» συνεχίζει η Ειρήνη Μπαλτά.

Η Ειρήνη Μπαλτά αποκάλυψε ότι η μητέρα της έδωσε μάχη με τον καρκίνο του μαστού. «Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, ανησύχησα πολύ. Φοβήθηκα, στην αρχή μπαίνει ο οργανισμός σε μία κατάσταση που ξέρει ότι έχει ένα θέμα πολύ πρακτικό. Υπάρχουν πρακτικά ζητήματα, όπως οι χημειοθεραπείες και η εγχείρηση. Στην αρχή ήμουν εστιασμένη στο να τη βοηθήσω συναισθηματικά. Το πρώτο που μου είπαν οι γιατροί ήταν πως αφού νοσεί η μητέρα μου, από εδώ και στο εξής πρέπει να είμαι σε εγρήγορση γι’ αυτά τα θέματα. Τέλος καλό, όλα καλά».