Ειρήνη Μερκούρη: Ο γάμος της και οι …προγαμιαίες σχέσεις

Πώς την προσέγγισε ο σύζυγος της;

Η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» και μίλησε για τον ξαφνικό της γάμο με τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, όταν πήγε στο ιατρείο του για να κάνει κάποιες εξετάσεις η αδελφή της, αλλά και στο πως εκείνος την προσέγγισε.
«Μπορεί και να ήταν κεραυνοβόλος, αλλά μετά το κόβεις, λες «δεν τον ξέρω, δεν θα κάνω εγώ κανένα βήμα» λέει η Ειρήνη Μερκούρη, που στην πρώτη τους γνωριμία δέχτηκε μόνο ένα κομπλιμέντο από τον σύζυγο της και όταν εκείνος έπειτα από μέρες της έστειλε μήνυμα για να βγουν εκείνη δε θεώρησε πως είναι σωστό να βγουν αμέσως….
«Μου στέλνει ένα άσχετο μήνυμα μετά από κάποιες ημέρες και μου στέλνει να βγούμε για καφέ, για φαγητό και τέτοια. Δεν βγήκα αμέσως βέβαια. Δεν είναι και τόσο πρέπον να πεις αμέσως ναι. Και δεν ήξερα αν ήθελα να κάνω γνωριμία μαζί του.»

«Αν ας πούμε περίμενες για να πεις οκ για έναν καφέ, για τα παρακάτω πόσο περίμενες;» ρώτησε ο Δημήτρης Παπανώτας και η τραγουδίστρια εξήγησε τα όσα σκεφτόταν…
«Το να κάνεις κάτι όταν επιθυμείς έναν άνθρωπο, οk τον επιθυμείς, αλλά δε σημαίνει, ότι μπορεί να σε επιθυμώ, μπορεί και να ταιριάζουμε, σε οτιδήποτε άλλο. Εγώ ήθελα πρώτα να βγω. Να τον γνωρίσω, ξανά ξανά ξανά. Να συζητήσουμε ότι εγώ σε αυτή τη περίοδο της ζωής μου δε θέλω κάτι, απλά για να έχω κάτι. Ή θα κάνω ένα βήμα στη ζωή μου που θα έχει ουσία ή δεν έχω και πρόβλημα να μείνουμε και φίλοι».