Ειρήνη Κολιδά για Βαλαβάνη – Βασάλο: «Σίγουρα ξεκίνησε μέσα στο Survivor!»

Ειρήνη Κολιδά

Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει γιατί δεν μπήκε στο Survivor 2, σχολιάζει την απόφαση του Ντάνου να γίνει ηθοποιός και ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση Βασάλου - Βαλαβάνη.

Στην εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου Celebrity Life Game βρέθηκε καλεσμένη η Ειρήνη Κολιδά και μίλησε για όλους και για όλα. Αρχικά ανέφερε πως αυτή την περίοδο, τρέχει ένα project που έχει να κάνει με γυμναστική στη φύση, καθώς ο αθλητισμός είναι κομμάτι της ζωής της. Όταν ρωτάται για το αν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής της, την Ανάφη, παραδέχεται πως από την ημέρα που έχασε τον μπαμπά της δεν νιώθει έτοιμη να ταξιδεύει εκεί.

«Δεν έχω θρηνήσει για τον μπαμπά μου, γιατί λόγω του παιδιού δεν μου το επιτρέπω. Είναι συσσωρευμένα μέσα μου και δεν ξέρω πόσο θα πάρει. Οι στιγμές που είμαι μόνη μου και θα μπορούσα (σ.σ να ξεσπάσω) είναι οι στιγμές που πηγαίνω στη δουλειά μου. Εάν κλάψω η ψυχολογία στη δουλειά μου δεν θα είναι αυτή που πρέπει, οπότε τα καταπιέζω μέσα μου», λέει.

[dfp_ads id=236982]

Όσο για το πώς πήρε ο μικρός το διάστημα που εκείνη βρισκόταν στο «Survivor» παραδέχεται πως «ήταν πάρα πολύ καλά, ναι μεν του έλειπα, αλλά επειδή με έβλεπε στην τηλεόραση και είχε υποστήριξη και από τη μητέρα μου και τον πρώην σύζυγο το βίωσε μια χαρά». Ενώ παραδέχεται πως η παραγωγή «σίγουρα κάποιους ανθρώπους τους προωθούσε και τους προέβαλλαν παραπάνω, αλλά δεν ξέρω αν το έκαναν λόγω δικών τους συμφερόντων ή συμφερόντων του κοινού».

«Άδειασαν» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Πρωινό! Της επέστρεψαν τα σχόλια…

Αναφέρει πως ενστικτωδώς βλέποντας τους πρώην συμπαίκτες της, κάποια άτομα τα είχε ξεχωρίσει από την αρχή. «Ήμουν σίγουρη ότι ο Ντάνος θα φτάσει στον τελικό, όπως και ο Μάριος», δηλώνει. Η Ειρήνη τονίζει πως έχει δει μόνο την πρεμιέρα του «Survivor 2» και κάποια αποσπάσματα στα social media. «Δεν μπορώ να το δω, δεν με βοηθάει ψυχολογικά να βλέπω σημεία που ήμουν και ήθελα να παραμείνω παραπάνω», τονίζει. Ωστόσο έχει ξεχωρίσει τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Στέλιο Κρητικό που είναι φίλοι της, χαρακτηρίζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως το γερό χαρτί του «Survivor».

Όταν ρωτάται για το αν θα ήθελε να ξαναμπει στο ριάλιτι δηλώνει: «υπό άλλες συνθήκες και προσωπικές και επαγγελματικές ναι θα ήθελα να ξαναπάω. Και θα μπορούσα να πηγαίνω και κάθε χρόνο βασικά». Μάλιστα δεν θέλει να σχολιάσει τις πρόσφατες αιχμές που άφησε προς την παραγωγή, για να μη διαιωνίζει γεγονότα που ανήκουν στο παρελθόν. «Μου έχει αφήσει μια πικρία. Η βασική είναι ότι δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω έναν κύκλο που είχα στο μυαλό μου ότι θα τελείωνε πιο αργά», αναφέρει. Εξομολογείται πως μετά το ατύχημα δεν έχει επανέλθει πλήρως «έχω ακόμη διάφορα θέματα και επειδή δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και να μουρμουράω πιστεύω ότι θα περάσουν. Δεν θα μπορούσα παντώς παθολογικά τώρα να πάω στο Survivor».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντούν on camera για το πως ξεκίνησε η σχέση τους

Ενώ ξεκαθαρίζει πως όσο ήταν εκεί δεν είχε αντιληφθεί τη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης καθώς, ίσως προέκυψε στη συνέχεια. «Σίγουρα η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορεί ξαφνικά μετά από 6 μήνες που είσαι με έναν άνθρωπο να γίνει το κλικ και να πεις α τώρα μου αρέσει. Σίγουρα κάτι θα είχαν και ο ένας και ο άλλος στο μυαλό τους.», λέει.

Όχι μόνο δεν μετάνιωσε για τη συμμετοχή της, αλλά αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα ζούσε την κάθε στιγμή πιο έντονα. Παραδέχεται πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ωστόσο δεν της έχει γίνει πρόταση γιατί πρόλαβε ο… Ντάνος. «Ο καθένας μας άσχετα από το αν έχει τίτλο ή όχι από σχολή πιστεύω έχουμε δικαίωμα να δοκιμαστούμε στα πάντα. Αν αρέσει στον κόσμο ας βγει ο τίτλος ότι ο Ντάνος είναι ηθοποιός», δηλώνει.

Παραδέχεται πως λόγω αλλαγών στη διοίκηση του ΣΚΑΙ πάγωσαν οι συζητήσεις που είχε κάνει για την παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά. Ως μητέρα δίνει πολύ αγάπη στο παιδί, τονίζοντας πως αν και φαίνεται δυναμική είναι ευαίσθητη πολύ. Παραδέχεται πως το διαζύγιό της δεν ήταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή της γιατί, το είχε σκεφτεί πολύ πριν φτάσει εκεί και έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Ενώ ακόμη και τα πικρόχολα σχόλια, έμαθε ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα.