Ειρήνη Κολιδά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση: «Αν ήξερα ότι θα τους πείραζε, δεν θα το έκανα»

Κολλιδά Ντάνος

"Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα για να τους εξηγήσω μετά", σχολιάζει η πρώην παίκτρια του Surviovor.

Για την κίνησή της να «αποκαλύψει» άθελά της την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση μίλησε η Ειρήνη Κολιδά. Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε ευχηθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες «με το καλό» για το νεόνυμφο ζευγάρι, προδίδοντας κατά κάποιον τρόπο την εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου.

Αυτή της η κίνηση φάνηκε πως ενόχλησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα. Αν είχα στο μυαλό μου ότι θα “δώσω” ένα γεγονός , ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη», απαντά η Ειρήνη Κολιδά για το «λάθος» της.

«Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα για να τους εξηγήσω μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο», τονίζει στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ειρήνη Κολιδά αναφέρεται στην περίοδο μετά το Survivor και τον ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε αυτό στην ίδια.

«Η αλήθεια είναι ότι, όταν βγήκα από το Survivor και μέχρι πρότινος, βγήκα λίγο από τα νερά μου, έχασα λίγο τον εαυτό μου ως προς τη διαχείριση του πώς με βλέπει ο κόσμος», εξομολογείται χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, η Ειρήνη Κολιδά παραδέχεται πως, ενώ στο παρελθόν ήταν εντελώς αρνητική, πλέον το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πάνελ μίας εκπομπής είναι κάτι που το σκέφτεται λόγω της δύσκολης οικονομικά περιόδου που βιώνουμε.