Ειρήνη Κολιδά: Απαντά για την αποζημίωση για το ατύχημα στο Survivor!

Survivor

Η πρώην παίκτρια του Survivor έχει διαψεύσει πως εκείνη και ο Μάριος Ιωαννίδης έχουν λάβει αποζημίωση από το παιχνίδι.

Μιλώντας στο Down Town και στην Νάνσυ Φαφούτη, η Ειρήνη Κολιδά  εξηγεί τους λόγους που η ίδια δεν σκέφτηκε να ζητήσει αποζημίωση για το ατύχημα που συνέβη στον Άγιο Δομίνικο. Να θυμίσουμε ότι η διαγωνιζόμενη έσπασε δύο πλευρά και ράγισε ένα τρίτο, κάτι που απαιτεί αρκετούς μήνες ανάρρωσης…

«Γενικά, θέλω να είμαι δίκαιος άνθρωπος και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι δεν το ήθελαν, δεν σκέφτηκα να ζητήσω αποζημίωση. Δεν συνέβη, για παράδειγμα, μέσα σε κάποιο αγώνισμα επειδή δεν είχαν βιδώσει κάτι καλά. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να είχαμε πιο πολλή ασφάλεια. Δεν ήταν όμως κάτι που ήθελε κανείς. Αν μου τεθεί ως θέμα από την παραγωγή, θα το συζητήσω.

Φιλοι και γνωστοί μου λένε διάφορα σχετικά με την αποζημίωση, αλλά εγώ έχω τη δική μου άποψη. Άλλωστε, στο Survivor πήγα γιατί με ενδιέφερε ο μηνιαίος μισθός, η προοπτική του να κάνω κάτι παραπάνω επαγγελματικά και η εμπειρία. Και σίγουρα δεν πήρα ως αποζημίωση το ποσό του επάθλου, όπως γράφτηκε, γιατί νομίζω ότι δεν θα ήμουν εδώ τώρα» είπε η Ειρήνη Κολιδά σχετικά με το Survivor και το θέμα της αποζημίωσης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!