Ειρήνη Κολιδά: Απαντά για τη δήλωσή της για τον Ντάνο! «Κόψανε και ράψανε στο μοντάζ»

Ειρήνη Κολιδά

«Στα social έγινε χαμός με τις Ντανίτσες, με βρίζουν όλη μέρα».

Εντύπωση προκάλεσαν τα όσα είπε η Ειρήνη Κολιδά στη Φωλιά των Κου Κου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως «ίσως είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα πήγαινε με τον Ντάνο. Θέλω να μου γεμίζει τον εγκέφαλο ο άντρας για να μπορέσω να ανταποδώσω κι εγώ συναισθηματικά».

Σήμερα, λοιπόν, η Ειρήνη Κολιδά βγήκε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα”, τονίζοντας πως στη δήλωσή της έγινε… κόψιμο και ράψιμο!

«Πάλι έγινε χαμός του χαμού. Καλό είναι να το μάθει ο κόσμος για να το ξέρει ότι όταν σου παίρνουν μια συνέντευξη οι δημοσιογράφοι κόβουν και ράβουν τα πράγματα όπως αυτοί θέλουν. Και βγάζουν το αποτέλεσμα που θέλουν και καλά κάνουν για να υπάρχει τηλεθέαση και να έχουμε να συζητιόμαστε και να σχολιαζόμαστε. Βεβαίως είπα κάτι διαφορετικό. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε η δημοσιογράφος ήταν αν θα πήγαινα με τον Ντάνο, όπως την έκανε και σε όλες τις κοπέλες εκεί στα Mad.

Της είπα όχι γιατί δεν είναι του στυλ μου. Το άφησε και συνεχίσαμε με άλλες ερωτήσεις για το τι κάνω στη ζωή μου, στη δουλειά μου, αν είμαι μόνη μου ή όχι. Της απάντησα σε όλα αυτά και μετά με ρώτησε ποιος θα ήταν ο άντρας που θα γούσταρα να πάω και θα ήθελα να ήμουν σε σχέση. Και της είπα ότι γενικά δεν έχω πρότυπα φυσιογνωμικά και συγκεκριμένου χαρακτήρα και ανθρώπου γιατί αν βάλεις τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου, ο ένας δεν έχει καμία σχέση με τον άλλον. Αλλά το βασικό που πάντα ψάχνω είναι να μπορεί ο άντρας να μου γεμίζει και να με φτιάχνει στον εγκέφαλο.

Και όλα αυτά τα κόψανε, τα ράψανε και τα έφτιαξαν έτσι όπως ακριβώς ήθελαν για να είμαστε εδώ τώρα εμείς και να συζητάμε. Στα social έγινε χαμός με τις Ντανίτσες, με βρίζουν όλη μέρα. Δεν έχω πρόβλημα, όμως, έχω συνηθίσει στην ιδέα πλέον. Αυτό δεν είναι έτσι όπως ειπώθηκε και ακούστηκε, είναι διαφορετικό. Δεν έχω πρόβλημα όμως γιατί ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να μπορέσει να προβάλλει κάτι, το οποίο να έχει τηλεθέαση, οπότε όλα καλά», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Κολιδά.

Δείτε όσα είπε η Ειρήνη Κολιδά…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!