Είπε «Στ’ αρχ…α της!» στον αέρα του Πρωινό! Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά!

Γεωργία Σαρρηγιάννη

Απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή! Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί! Ζήτησαν συγγνώμη από τους τηλεθεατές!

Η Γεωργία Σαρρηγιάννη αποχώρησε από το Hell’s Kitchen και βρέθηκε στο Πρωινό. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την άφιξή της, όμως, σκόρπισε εγκεφαλικά στους συντελεστές της εκπομπής και κυρίως στη Φαίη Σκορδά με τις βωμολοχίες της.

[dfp_ads id=236982]

«Όλοι λένε έξω ότι εγώ βαριέμαι…», είπε η Γεωργία Σαρρηγιάννη και η Φαίη Σκορδά έκανε το μοιραίο λάθος να την ρωτήσει τι της γράφουν στα μηνύματα που της στέλνουν. «Δεν μπορώ να μιλήσω εδώ πέρα έτσι όπως πρέπει, να πω τα σχόλια που γράφουν. Ότι η Γεωργία είναι στα…», απάντησε η παίκτρια αποφεύγοντας -προς στιγμιαία ανακούφιση όλων- να πει την κακιά τη λέξη. «Ναι, μην το πεις καλύτερα», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός. Και τότε, σαν κάποιος να της είπε «πες το», η Γεωργία το είπε: «Στ’ αρχ…α της»!

«Αυτό δεν έπρεπε να το πούμε! Δεν έπρεπε να το πούμε! Δεν έπρεπε!», είπε σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

«Δεν τα λέω εγώ, τα λένε έξω!», ήταν η απίθανη δικαιολογία της παίκτριας, ενώ γύρω της ένας ένας «έπεφταν» από καρδιακά επεισόδια!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…