«Είπα ναι στο YFSF γιατί δεν είχα κάποια άλλη δουλειά»

YFSF

«Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και για τον χειμώνα».

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά για την επιστροφή του στον ΑΝΤ1 και το YFSF, αλλά και το τέλος του Ξαναδέστε τους…

Για το YFSF

«Στο YFSF είναι ωραία. Είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και πέρυσι που το έκανα. Πέρασα πολύ ωραία και ήταν ένας από τους λόγους που είπα ναι. Πέραν του ότι δεν είχα κάποια άλλη δουλειά. Οπότε ήθελα να δουλέψω. Έκατσε αυτό από το πουθενά και είπα αμέσως ναι γιατί μου αρέσει και η καινούρια παρέα και ο Φώτης και η Έλλη που έχουν προστεθεί. Έγινε πολύ γρήγορα. Όποιος και να μου το έλεγε, θα έλεγα είστε τρελοί. Με την Μαρία με το που ξαναβρεθήκαμε είναι σαν να μην έφυγα ποτέ.»

Για τη νέα σεζόν

«Γίνονται συζητήσεις διάφορες, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα. Δε θέλω να το σκεφτώ πολύ ακόμα να αγχωθώ. Που είναι ο καιρός του, αλλά επειδή τώρα ξεκίνησα το YFSF αισθάνομαι είμαι λίγο πίσω στη σεζόν, οπότε είμαι χαλαρός.»

Για το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

«Θα μείνουμε ένα διάστημα. Δηλαδή θα βρούμε κάτι να κάνουμε το χειμώνα. Δεν υπάρχει κάτι στο μυαλό μου. Γενικά δεν το έχω με την τηλεόραση. Το έχω αφήσει. Να είναι μια ωραία πρόταση που να πιστεύω ότι μπορώ να την υπηρετήσω και να το κάνω.»