Είναι οριστικό: ο Λάκης πάει Μυτιλήνη

Τίποτα δεν είναι δύσκολο και ακατόρθωτο. Αυτό σκοπεύουν να αποδείξει ο ALPHA και να στήσει στη Μυτιλήνη το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου.

Όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit ο Λάκης θέλει να βγάλει το δεύτερο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της φετινής σεζόν από τη Λέσβο.

Μπορεί λοιπόν αυτές τις μέρες να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει ανέβει η παράσταση «Sorry… I’ m Greek», αλλά το… μισό μυαλό του βρίσκεται στο αιγαιοπελαγίτικο νησί, προσπαθώντας με τους συνεργάτες του να βρει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Γιατί για να βγει από τη Μυτιλήνη live πρόγραμμα πρέπει να στηθεί τεράστιος μηχανισμός και να πάνε εκεί όλα τα μηχανήματα που χρειάζονται για τη μετάδοση. Εδώ και μέρες λοιπόν πραγματοποιούνται συναντήσεις ώστε να καταφέρει την πρωταπριλιά ο Λάκης να τραβήξει κουρελού και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» από το υπέροχο ακριτικό νησί.

Και όπως φαίνεται, ο ALPHA θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Λαζόπουλου, γνωρίζοντας βέβαια ότι στη συχνότητά του θα… στριμωχτούν οι τηλεθεατές από όλη την Ελλάδα. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 1η Απριλίου που είθισται να λέμε ψέματα, ο Λάκης Λαζόπουλος θα πει αλήθειες, που θα πονέσουν τα «θύματα» της σάτιράς του.

Γρηγόρης Μελάς