Είναι η Σοφία Χαρμαντά ζευγάρι με τον Τζέραρντ Μπάτλερ;

Σοφία Χαρμαντά

Για πρώτη φορά, η Σοφία Χαρμαντά απαντά...

Πολλά έχουν γραφτεί για τον Τζέραρντ Μπάτλερ και τη Σοφία Χαρμαντά το τελευταίο διάστημα. Το εντυπωσιακό μοντέλο, που έχει ως βάση τη Νέα Υόρκη, μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» και έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα.

«Το σπίτι μου, κατά βάση, είναι στη Νέα Υόρκη. Είχα έρθει στην Ελλάδα τον Μάρτιο για δύο εβδομάδες αλλά λόγω του κορονοϊού άλλαξαν όλα τα πλάνα μου και βρίσκομαι ακόμα στην Ελλάδα. Δεν μπορώ ακόμα να ταξιδέψω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Χαρμαντά.

«Το GNTM είναι κάτι fresh, μου αρέσει, το έχω παρακολουθήσει και στους δύο κύκλους. Μου αρέσουν τα κορίτσια και φέτος έμαθα ότι θα είναι και αγόρια. Περιμένω να το δω» πρόσθεσε. Όσον αφορά την προοπτική να βρεθεί στην κριτική επιτροπή, η Σοφία Χαρμαντά απάντησε πως «ακόμα είμαι μικρή, μόλις 24, για να πήγαινα στην κριτική επιτροπή. Θα ήθελα να έχω περισσότερη εμπειρία για να μπορώ να κρίνω τα κορίτσια, αλλά είναι κάτι που θα μου άρεσε και θα το σκεφτόμουν σίγουρα αργότερα».

Τι απαντά όμως η καστανή καλλονή για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Τζέραλντ Μπάτλερ; «Δεν θα ήθελα να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή, το συγκεκριμένο event, γιατί είμαστε εδώ για έναν πιο σημαντικό λόγο. Σίγουρα, όμως, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, τον Τζέραλντ Μπάτλερ τον γνωρίζω και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση».

«Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα» κατέληξε αινιγματικά η Σοφία Χαρμαντά…