«Είναι δυνατόν η Μαρίνα Πατούλη να πάει στο J2US να γίνει τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Μαρίνα Πατούλη

Ηχηρό "χαστούκι" για την Μαρίνα Πατούλη τα λόγια του γνωστού Έλληνα.

«Καταπέλτης» για την Μαρίνα Πατούλη και όχι μόνο εμφανίστηκε πασίγνωστος Έλληνας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Τετάρτη. Ο λόγος για τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος όπως πάντα δεν μάσησε τα λόγια του και δεν χαρίστηκε σε κανέναν!

Πιο συγκεκριμένα, για την συμμετοχή της Μαρίνας Πατούλη στο μουσικό σόου του Alpha, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα, με μια καριέρα τέτοια που είχε δίπλα της έναν άντρα επώνυμο, ή η άλλη που είναι επιστήμονας ή η άλλη με κάτι αρώματα να πάνε στο J2US και να γίνουν τηλεοπτικό σκουπίδι; Για ποιο λόγο; Για να της μάθει ο κόσμος; Να βγει δημόσια και να πει ότι πήρε το διαζύγιο; Η πρώτη είναι η κυρία Πατούλη που παίρνει διαζύγιο; Επιτρέπεται τώρα να βγούνε αυτά τα πράγματα; Είναι ντροπής πράγματα».

Επόμενος στο… στόχαστρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός! «Θα γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός; Είναι ένας καλός τραγουδιστής, ένα ομορφόπαιδο και δεν αμφισβητώ την αξία του. Αλλά μπορεί να γίνει τώρα δάσκαλος ο Αργυρός;».

«Τι δεύτερη καριέρα μπορεί να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος;» αναρωτήθηκε, επίσης, γελώντας ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. «Εντάξει… Πήγε στο Survivor, ξεσκονίστηκε, τον μάθανε, για να δούμε όμως τώρα που θα ξεκινήσει. Τι καριέρα θα κάνει τώρα; Εκεί έμεινε, στο «Σπάω τα ρολόγια», άκουσες κανένα άλλο τραγούδι; Τι δεύτερη καριέρα να κάνει τώρα ο Τριαντάφυλλος; Τρία πουλάκια πάνε ψηλά! Ότι ήταν να κάνει, το έκανε»

«Πριν από χρόνια είχα δεχθεί πρόταση για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή, αλλά δεν κάνω εγώ για αυτά τα πράγματα» συμπλώρωσε, σε άλλο σημείο, ο επιχειρηματίας.