«Είναι ανιψιός μου ο Θέμης Κανέλλος από το Big Brother»

Θέμης Κανέλλος

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει πως ο Θέμης Κανέλλος είναι ανιψιός του.

Ο Δημήτρης Κανέλλος, αποκαλύπτει στο ΣΟΥ ΚΟΥ Family και την Μαρία Βλάχου τη συγγένειά του με τον Θέμη από το Big Brother. Ο Θέμης Κανέλλος είναι ανιψιός του γνωστού τραγουδιστή

«Είμαι ο αδελφός του μπαμπά του. Εξού και έχουμε και το ίδιο επώνυμο. Ο Θέμης είναι ένα ταλαντούχο παιδί», λέει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Από πολύ μικρός, o Θέμης Κανέλλος αγάπησε το μακιγιάζ  κι έτσι, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Μπαίνοντας στο Big Brother, ο ίδιος είχε δηλώσει:

«Όταν με βλέπει έξω ο κόσμος με μακιγιάζ, θα με κοιτάξει λίγο περίεργα αλλά μετά, όσους έχω γνωρίσει, μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά και όμορφα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό. Όπως όλοι μας. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό που με φώναξαν πουσ@@. Έχει τύχει να δεχτώ κάπως επίθεση, δεν ήταν ακριβώς ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Νόμιζα πως εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω αλλά δεν πέθανα».