«Είμαι στο Τορίνο και περπατάω… Εκείνη τη στιγμή παίρνω τηλέφωνο τον Λάτσιο…»

Γιάννης Λάτσιος

Απίστευτη εξομολόγηση πασίγνωστου τηλεοπτικού προσώπου...

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Αλέξης Κωστάλας. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να συμμετάσχει στο Dancing with the stars.

«Η πρόταση μου έγινε πρώτα από τον Τζόνι Καλημέρη και του λέω «κάνεις πλάκα.» Είπα θα το σκεφτώ γιατί δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό που θέλανε από μένα. Μετά είδα τον Γιάννη Λάτσιο και του είπα ότι έχω ενδοιασμούς, θα το σκεφτώ και φεύγω Ιταλία για το Παγκόσμιο του Πατινάζ. Σε μια βδομάδα άρχιζε το DWTS και εγώ ακόμα δεν είχα πει το ναι. Περίμενε και ο Φωκάς ο Ευαγγελινός να πω το ναι για να πει και αυτός το ναι. Δεν είχαν ανακοινώσει ακόμα την επιτροπή. Ένιωθα άσχημα γιατί θα νόμιζαν ότι είμαι βεντέτα, αλλά εγώ δεν μπορούσα να αποφασίσω», ανέφερε ο κ. Κωστάλας.

«Είμαι στο Τορίνο και περπατάω, χαζεύω και μέσα στην αφηρημάδα μου φτάνω στην άκρη του πεζοδρομίου, δεν το βλέπω και πέφτω με πρόσωπο κάτω. Εκείνη την στιγμή νιώθω τις ρόδες ενός αυτοκινήτου να αγγίζει τις τρίχες στο κεφάλι μου. Σηκώθηκα, ο οδηγός είχε κοκκαλώσει. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί εγώ έφταιγα και συνέχισα. Μετά συνειδητοποίησα ότι για 1-2 πόντους θα μου είχε κάνει το κεφάλι λιώμα. Η ρόδα ήταν ένα βαν. Εκείνη την στιγμή παίρνω τηλέφωνο το Λάτσιο και λέω είμαι μέσα. Αυτό με έκανε να αποφασίσω», εξομολογήθηκε.

Επίσης, ο Αλέξης Κωστάλας μίλησε και για το γεγονός ότι δουλεύει αμισθί στην ΕΡΤ: «Ειλικρινά πιστεύω ότι οφείλω πολλά στην Δημόσια Τηλεόραση. Ποιος με ήξερε εμένα πριν πάω στην ΕΡΤ; Κανείς. Και γιατί να με ξέρουν; Αισθάνομαι ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…