«Είμαι ένας 70χρονος εγκλωβισμένος στο σώμα ενός 30χρονου»

«Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι την Πρωτοχρονιά, αλλά...»

Πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και τώρα ο Λάμπρος Φισφής έζησε την πρώτη αλλαγή του έτους με την κορούλα του. Ο παρουσιαστής του Alpha καλεσμένος στο «Έτοιμο το πρωινό» μίλησε επιστρατεύοντας το χιούμορ του για αυτές τις …ήσυχες γιορτές.

[dfp_ads id=236982]

«Είμαστε με ένα μωρό εκεί κοντά στον ένα χρόνο. Καλύτερη Πρωτοχρονιά ever! Φάση κοιμάσαι 1 το πρωί, ξυπνάς νωρίς, χωρίς hangover, τέλεια όλα! Δεν έχεις κάνει τίποτα, ζωή καμία, μια χαρά. Ποιος δεν ονειρεύεται αυτή την Πρωτοχρονιά. Αλήθεια, πείτε τώρα» ανέφερε μεταξύ αστείου και σοβαρού.

«Το θέμα είναι ότι εσύ το έκανες και έχεις και παιδί. Υπάρχουν κάποιοι που το έκαναν και δεν έχουν και παιδί» έσπευσε να σχολιάσει ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Λάμπρος Φισφής τον αποστόμωσε απαντώντας: «Εγώ πάλι, πριν το παιδί. Εγώ γενικώς είμαι νομίζω ένας 70χρονος, εγκλωβισμένος στο σώμα ενός 30χρονου. Έχει πάει κάτι λάθος. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κάτι την Πρωτοχρονιά, αλλά είναι η πίεση, αυτό που νιώθουμε όλοι ότι πρέπει να κάνεις κάτι. Αλλά τώρα είμαι ήρεμος».