«Είδα την Άντζελα Δημητρίου άβαφτη στην κηδεία του Στάθη Ψάλτη, δεν την γνώρισα»

ΑΝΤΖΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

"Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα Δημητρίου σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα..."

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και την Άντζελα Δημητρίου.

Σχετικά με τον αν υπάρχει καλλιτέχνης που να έχει πάρει δικό του τραγούδι δήλωσε «Πως δεν υπάρχει, είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρησα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια παντελάκη τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ότι θέλει.»

Ποιές είναι οι σχέσεις του με την Άντζελα Δημητρίου; «Την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να ‘ρθεις εσύ. Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Λέω η Άντζελα σας είπε; Όχι λένε η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί κι έρχεται η Άντζελα. Της λέω εσύ τους είπες; Και μου λέει όχι το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη.»

«Όχι δεν συνεργαστήκαμε κι είπε να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ». Για το αν έχουν συναντηθεί ξανά ανέφερε: «Με είδε μια φορά στην κηδεία του Ψάλτη, δεν την γνώρισα, ήταν άβαφτη. Με χτυπάει και μου λέει Γιάννη, Γιάννη.»