«Είχε γίνει προσπάθεια να ξαναγίνει το Ρετιρέ, δεν ήθελαν η Γιουλάκη και η Πανοπούλου»

Ρετιρέ

«Στο Ρετιρέ συμμετείχα γιατί ζήτησα δουλειά από τον Γιάννη Δαλιανίδη.»

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την επιτυχία του Ρετιρέ, αλλά και του δικού της ρόλου στη δημοφιλή σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η ίδια είχε ζητήσει από τον Γιάννη Δαλιανίδη να συνεργαστούν και αν και το καστ είχε ήδη κλείσει, ο Γιάννης Δαλιανίδης σκέφτηκε να την βάλει στην σειρά να κάνει μια συμμετοχή δύο επεισοδίων… τελικά αυτή η συμμετοχή κράτησε 2,5 χρόνια, αφού ο ρόλος της Αμαλίας έκανε επιτυχία.

«Την επιτυχία πάντα τη θες. Με το Ρετιρέ με σταματούσανε. Δεν τολμούσα να μπω στην πόρτα. Ερχόντουσαν ουρές. Παιδάκι ιδίως. Φώναζαν «η ξινή». Μερικά φοβόντουσαν και κρύβονταν στη φούστα της μαμάς. Στο Ρετιρέ συμμετείχα γιατί ζήτησα δουλειά από τον Γιάννη Δαλιανίδη. Μου λέει «κυρία Ορφανού ήρθατε πολύ αργά, έχει κλείσει η διανομή, εγώ δεν κάνω τη δουλειά, την κάνει η παραγωγή και πρέπει να είναι ένα καστ 20 άτομα, όχι παραπάνω». Του λέω «δεν πειράζει κύριε Δαλιανίδη, εγώ σας γνώρισα» και πάω να φύγω. Την ώρα που πάω να φύγω μου λέει «κυρία Ορφανού εγώ μπορώ να γράψω για ένα – δύο επεισόδια κάτι για εσάς». Του λέω «σας ευχαριστώ μου είναι αρκετά». Όντως ήταν πολύ αρκετά τα δύο επεισόδια, τα δύο επεισόδια, έγιναν 2,5 χρόνια ανελλιπώς», ανέφερε η Νεφελη Ορφανού.

Η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στο remake του Ρετιρέ που σκέφτονταν να κάνουν λέγοντας πως κάποιοι από το καστ δεν ήταν σύμφωνοι: «Είχε γίνει προσπάθεια να ξαναγίνει το Ρετιρέ. Δεν ήθελε η Γιουλάκη, ίσως και η Έλντα… δεν μπορώ να το πω σίγουρα. Νομίζω ότι δεν το ήθελαν. Εγώ είχα πει ναι. Δεν τα φοβάμαι αυτά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!