«Είχαμε δύο τουαλέτες στο σπίτι γιατί είμαστε δέκα αδέρφια»

Βασίλης Θεοδωρόπουλος

"Πήραμε ένα σπίτι εργατικές κατοικίες, που μας έδωσε το κράτος κι είχαμε τρία δωμάτια. Των γονιών μου και δύο δικά μας που κοιμόμασταν μαζί σε κουκέτες."

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για την συμμετοχή του στην Φάρμα αλλά και το γεγονός ότι μεγάλωσε με μία πολύ μεγάλη οικογένεια.

«Έχω άλλα 9 αδέρφια κι είμαι ο τρίτος. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Ποτέ δεν πήγαμε κι οι 12 μαζί κάπου. Πήγαινα σχολείο και κάθε χρόνο η μάνα μου ερχόταν με ένα παιδί στο σπίτι. Ένιωθα ότι έτσι πρέπει να είναι. Δεν υπάρχουν δίδυμα, ήταν δέκα γέννες. Είναι ήρωας η μάνα μου.

Οικονομικά ήταν πολύ δύσκολα κι ο πατέρας μου έγινε δημόσιος υπάλληλος από το δέκατο παιδί και μετά. Μας στήριζε πιο πολύ η οικογένεια της μαμάς. Τσακωνόμασταν πολύ μικρά. Πήραμε ένα σπίτι εργατικές κατοικίες, που μας έδωσε το κράτος κι είχαμε τρία δωμάτια. Των γονιών μου και δύο δικά μας που κοιμόμασταν μαζί σε κουκέτες. Είχαμε δύο τουαλέτες ανδρικές και γυναικείες. Πολλές φορές πιέζαμε τον άλλον να βγει από την τουαλέτα για να μπει ο επόμενος.»