«Είχα στείλει γράμμα στην Κάτια Δανδουλάκη όταν ήμουν μικρούλης και…»

Γιώργος Κοντοπόδης

«Έχω ένα σοβαρό κόλλημα με τα μαλλιά μου, δεν μπορώ να νιώθω ότι...»

Ο Γιώργος Κοντοπόδης δεν διστάζει να τσαλακωθεί και αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και τις… παραξενιές του, αλλά και τη στιγμή που τον έκανε να ντραπεί πάνω στην σκηνή.

«Μου έχει τύχει χειρότερο από «σεντόνι». Μου έχει τύχει να ξεχάσω εγώ τα λόγια μου στη σκηνή και να θεωρώ ότι τα ξέχασε ο συνάδελφος. Να αρχίσω να λέω διάφορα για να «σώσω» τον συνάδελφο, να είμαι πολύ υπερήφανος που σώζω τη σκηνή και ξαφνικά να μου κάνουν νόημα από τα παρασκήνια ότι εσύ το έχεις κάνει το λάθος και να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Το μουστάκι έχει γίνει το γούρι μου. Εγώ έχω τέτοια κολλήματα. Αν κάτι μου πάει καλά το κρατάω. Έχει τύχει σε γύρισμα στο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» να πω στην ενδυματολόγο «μπορώ να μην ξαναβάλω αυτά τα παπούτσια γιατί η σκηνή δεν βγήκε εύκολα;». Έχω ένα σοβαρό κόλλημα με τα μαλλιά μου. Μπορώ να τσαλακωθώ, να παχύνω, να μείνω αξύριστος, αλλά δεν μπορώ να νιώθω ότι τα μαλλιά μου είναι σε κακή κατάσταση. Έχω για γούρι ένα σταυρό της γιαγιάς μου, που τον έχω σε συγκεκριμένο σημείο στο σπίτι. Είναι αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή μου η γιαγιά μου. Έχει περάσει τα πάνδεινα μαζί μου γιατί δεν ήμουν φρόνιμο παιδάκι. Με έχει πατήσει αυτοκίνητο γιατί την ώρα που ερχόταν το αυτοκίνητο, εγώ αποφάσισα να ξαπλώσω στη μέση του δρόμου.

Την εποχή των star – ηθοποιών, το να μιλήσεις σε έναν ηθοποιό ήταν μια διαδικασία, μια ιεροτελεστία. Μαθαίναμε σε ποιο θέατρο παίζει ο ηθοποιός που θαυμάζαμε, γράφαμε ένα γράμμα. Εγώ είχα στείλει στην Κάτια Δανδουλάκη όταν ήμουν μικρούλης και μου απάντησε με ένα ευγενέστατο γράμμα κι ένιωσα ευτυχής. Δεν πιστεύω ότι οι θεατές του 2018 νιώθουν την ίδια ευτυχία όταν επικοινωνούν με έναν star μέσω instagram», εκμυστηρεύτηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!