«Είχα κάνει πλαστική στη μύτη μου γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτήν»

Μαρία Κωνσταντάκη

«Ξεκίνησα τη ψυχοθεραπεία γιατί θεώρησα ότι είχα προβλήματα οικειότητας»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε το πρωί της Παρασκευής η Μαρία Κωνσταντάκη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που κάνει και δε δίστασε να σχολιάσει τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ».

«Γύρω στα 28 – 30 είχα περάσει στη φάση ότι θέλω να κάνω ένα παιδί, αλλά χωρίς να παντρευτώ! Τύπου ότι θα το κάνω μόνη μου! Μετά έκανα την ψυχοθεραπεία μου και κατάλαβα ότι ήταν κάτι που το ήθελα για να έχω την ασφάλεια ότι δεν θα ‘μαι μόνη μου και ότι δεν το θέλω πραγματικά!», αποκάλυψε και αμέσως μετά εξομολογήθηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία: «Ξεκίνησα τη ψυχοθεραπεία γιατί θεώρησα ότι είχα προβλήματα οικειότητας στο να συνδεθώ με έναν άνθρωπο του άλλου φύλου».

[dfp_ads id=236982]

Για την ηλικία της και πώς διαχειρίζεται τα σημάδια του χρόνου η ίδια τόνισε: «Σιχαίνομαι που γερνάω. Είχα κάνει πλαστική στη μύτη μου γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενη με αυτήν. Θεωρώ ότι το οτιδήποτε που κάνεις για να σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, κάν’ το. Θες να ξεφύγεις από το μέτρο και να γίνεις και σαν την μούμια του Φαραώ; Κάνε το! Όμως την επόμενη μέρα μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις τα σχόλια των άλλων».

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τη συμμετοχή του Ντάνου στο σίριαλ του Alpha: «Οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές. Εγώ κάνω χρόνια ραδιόφωνο! Θεωρώ ότι όταν αντιμετωπίζεις σοβαρά αυτό που κάνεις, με σεβασμό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Κωνσταντάκη…

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για την τηλεόραση και όχι μόνο.