«Είχα γίνει τάρανδος! Πάντα νόμιζα ότι είναι το τελευταίο αλλά υπήρχε και το επόμενο»

απιστία

"Δεν ήθελα να χωρίσω. Όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου, κάνεις πολλά βήματα πίσω και εγώ ήθελα να το κρατήσω το σπίτι μου. Μην ξεχνάς ότι εγώ μεγάλωνα και κορίτσι, που είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο".

Για το θέμα της απιστίας και πως το αντιμετώπισε η ίδια, με αφορμή παλιότερη δήλωσή της ότι είχε γίνει τάρανδος, μίλησε η Σόφη Ζαννίνου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

«Δεν το αποδέχτηκα. Πάντα νόμιζα ότι είναι το τελευταίο. Αλλά πάντα ήταν το πρότελευταίο. Υπήρχε και το επόμενο. Δεν ήθελα να χωρίσω. Και πάντα το μάθαινα αργότερα. Αντιδρούσα με τον τρόπο μου. Πάντα ήλπιζα ότι θα είναι το τελευταίο. Όταν τελείωσε αυτή η σχέση μετάνιωσα που είχα δώσει τόσες ευκαιρίες και με έκανε πιο καχύποπτη αλλά όχι ανασφαλή. Πιστεύω ότι όσο πιο ελεύθερο αφήνεις τον άλλον, τόσο καλύτερη είναι η σχέση. Εγώ δεν θα το έκανα. Το θεωρώ ανέντιμο. Το θεωρώ μεγάλη προδοσία. Όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου, κάνεις πολλά βήματα πίσω και εγώ ήθελα να το κρατήσω το σπίτι μου. Μην ξεχνάς ότι εγώ μεγάλωνα και κορίτσι, που είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο. Το κορίτσι μου ποτέ δεν είδε σκηνές με καβγάδες και φωνές και τέτοια. Πάντα λύναμε τις διαφορές μας πολύ ήπια με τον πρώην σύζυγο μου», εξομολογήθηκε η Σόφη Ζαννίνου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!