«Είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα! Δεν σταμάτησε στο STOP και συγκρουστήκαμε…»

«Είχα σπάσει τον μηρό μου και ένα άλλο κάταγμα στο μετατάρσιο και είχα κάποια καρφιά, βίδες στο πόδι μου για κάποια χρόνια».

Ο Αντρέα Παλομπαρινι, ο γνωστός sportcaster μίλησε στην εκπομπή Splash και αποκάλυψε πως οι αρχικές του σπουδές ήταν στην ιατρική, την οποία όμως εγκατέλειψε έπειτα από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στα 20 του χρόνια.

«Σπουδές ξεκίνησα με ιατρική. Μετά είχα ένα ατύχημα που με κράτησε μακριά από τα διαβάσματα, ενώ είχα τελειώσει τις εξετάσεις, ήρθα ένα καλοκαίρι και είχα ένα ατύχημα λίγο έξω από την Ερμιόνη. Κι αυτό το ανέτρεψε. Ήμουν 20 χρονών και είχα γυρίσει από την Ιταλία. Είχα τελειώσει τα διαβάσματα σε κάποιες εξετάσεις και είχα πάει πάρα πολύ καλά. Ερχόμουν για διακοπές. 28 Ιουλίου του ’88 είχα αυτό το ατύχημα. Μου πήρε κάποια χρόνια να επιστρέψω. Έχω ακόμα κάποια σημάδια στο κορμί μου. Οδηγούσα εγώ. Κι ένα παιδί που είχε πάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του, χωρίς να έχει δίπλωμα, δεν σταμάτησε σε ένα Στοπ και συγκρουστήκαμε. Έμεινα πολύ καιρό στο νοσοκομείο του Άργους. Ευτυχώς ήταν πάρα πολύ καλοί οι γιατροί. Και δεν μου άφησε κουσούρια. Στην εντατική δεν έμεινα, απλά είχα κινητικό πρόβλημα, είχα σπάσει τον μηρό μου και ένα άλλο κάταγμα στο μετατάρσιο και είχα κάποια καρφιά, βίδες στο πόδι μου για κάποια χρόνια. Μετά έβγαλα τα καρφιά και έμειναν οι βίδες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντρέα Παλομπαρίνι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!