«Εγώ όταν είδα την Κατερίνα Ζαρίφη με τα εσώρουχα ενοχλήθηκα πάρα πολύ»

Κατερίνα Ζαρίφη

«Αισθητικά δεν μου άρεσε καθόλου».

Με αφορμή το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για τη φωτογράφιση που της πρότεινε να κάνει γνωστό περιοδικό, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αναφέρθηκε σε ακόμα δύο γυναίκες με περιττά κιλά που έχουν φωτογραφηθεί με εσώρουχα, την Κατερίνα Ζαρίφη και την Αντιγόνη Πάντα Χαρβά και εξέφρασε τη διαφωνία της…

«Να θυμίσω Κατερίνα Ζαρίφη φωτογράφιση με εσώρουχα; Ή την κοπέλα που ήταν στο Φώτη και στη Μαρία, Αντιγόνη Πάντα Χαρβά. Ήταν δύο πολύ διαφορετικές φωτογραφίσεις. Εγώ όταν είδα την Κατερίνα Ζαρίφη με τα εσώρουχα ενοχλήθηκα πάρα πολύ. Αισθητικά δεν μου άρεσε καθόλου. Όπως εμένα δε μου άρεσε γενικότερα όλο αυτό της Κατερίνας τότε, που διαφήμιζε τα κιλά της ως κάτι κανονικό και δεν έχω πρόβλημα και μετά κάνω δίαιτα για να χάσω τα κιλά και κάνω και μια διαφημιστική καμπάνια. Με ενοχλούσε τόσο πολύ. Έλεγα μη μου το πετάς στα μούτρα, εγώ σε δέχομαι όπως είσαι, κάποια στιγμή εύχομαι να δεχτείς κι εσύ τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Γιατί όλο αυτό που κάνεις μου δείχνει ότι δεν το αποδέχεσαι.

Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου: «Δεν ήθελαν εμένα, ήθελαν να ξεφτιλίσουν εμένα!»

Όπως ενοχλούμαι και από τις γυναίκες που έχουν κάνει εμπόριο τη μητρότητα. Η Κατερίνα για ένα διάστημα το έκανε πάρα πολύ έντονα. Μου το πετούσε επιθετικά στα μούτρα. Αυτό με ενοχλούσε. Το περιοδικό τι είναι; Κάθε περιοδικό και για αυτό υπάρχει και το ρετούς τι είναι; Πουλάω ένα όνειρο. Να δει η κάθε Κλεοπάτρα την λαμπερή και να πει «α θα φορούσα κι εγώ αυτό το φόρεμα, θα ήμουν έτσι». Ξαφνικά λες, εγώ έχω πέντε δέκα κιλά παραπάνω, είκοσι, τριάντα. Βγαίνω ρετουσαρισμένη με εσώρουχα, να πετάνε τα εσώρουχα. Εμένα αυτό με ενοχλεί. Με ενοχλεί αισθητικά. Δεν με ενοχλεί ο άνθρωπος ο ίδιος. Μιλάω ως αναγνώστρια. Να με δω εγώ με 10 κιλά παραπάνω ως Κλεοπάτρα μπορεί να ενοχληθώ ή να με αγαπήσω και να μην έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αποδέχομαι όλους τους ανθρώπους με περιττά κιλά και όλους τους αδύνατους, δεν αποδέχομαι κάτι που δεν ταιριάζει με την αισθητική μου, δηλαδή να μου πετάς στα μούτρα κάτι πολύ άγριο» ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.