«Εγώ δεν είμαι πολύ συναισθηματική με κάποια πράγματα, αν ένα κανάλι είναι να κλείσει… θα κλείσει»

Μυρτώ Αλικάκη

"Δεν με πειράζει που θα τελειώσει η ιδέα του Mega, με πειράζει που ένα σωρό άνθρωποι δεν θα έχουν ένα επαγγελματικό σπίτι".

Η Μυρτώ Αλικάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και μίλησε για πολλά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ένταξη του Γιώργου Αγγελόπουλο στο Τατουάζ, στο ενδεχόμενο να κλείσει το Mega και αποκάλυψε γιατί απέρριψε δύο σίριαλ μετά τη θρυλική «Αναστασία».

[dfp_ads id=236982]

«Καταλαβαίνω πάρα πολύ τις αντιδράσεις των συναδέλφων μου που νιώθουν ότι σε μια εποχή που είναι λίγες οι θέσεις και οι δουλειές στην τηλεόραση έναν σημαντικό ρόλο τον παίρνει κάποιος που δεν είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να τον κρίνει αυτή τη στιγμή. Θα τον κρίνει ο καιρός. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος μη σπουδαγμένος ηθοποιός που παίζει σε μια ταινία ή σε μία σειρά ή ακόμη και στο θέατρο.

Εγώ δεν είμαι πολύ συναισθηματική με κάποια πράγματα. Αν ένα κανάλι είναι να κλείσει, θα κλείσει. Για μένα δεν υπάρχει ένα κανάλι ως ιδέα, υπάρχει ένα κανάλι ως άνθρωποι. Δεν με πειράζει που θα τελειώσει η ιδέα του Mega, με πειράζει που ένα σωρό άνθρωποι δεν θα έχουν ένα επαγγελματικό σπίτι.

Μετά την «Αναστασία» απέρριψα δύο προτάσεις που οι ρόλοι ήταν πολύ κοντά στην «Αναστασία». Αυτό το έκανα γιατί αισθανόμουν ότι αν κάνω κατευθείαν κάτι παρόμοιο θα θεωρούμαι αυτό…».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…