Έφυγαν από την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά πού πήγαν οι πρώην συνεργάτες της;

Ελεονώρα Μελέτη

Κάτι τρέχει με... την Τίνα Μιχαηλίδου και τον Ευτύχη Γρυφάκη, στην μετά Ελεονώρα Μελέτη εποχή!

Πρώτο θέμα είχαν γίνει τις τελευταίες μέρες οι αποχωρήσεις συνεργατών από την «Ώρα για Μελέτη» και το πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη. Ο λόγος για τους δημοσιογράφους Τίνα Μιχαηλίδου και Ευθύμη Γρυφάκη, οι οποίοι έφυγαν από την πρωινή, καθημερινή εκπομπή του ALPHA.

Μέσα από δελτίο τύπου, ωστόσο, ενημερωνόμαστε σήμερα για τη νέα τηλεοπτική τους στέγη. Ποια είναι αυτή;

Η νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ που θα φέρει τον τίτλο «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» και θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο με την Μάριον Μιχελιδάκη στο τιμόνι της παρουσίασης. Όπως αναφέρεται, λοιπόν, στην επίσημη ανακοίνωση:

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ1! Η νέα εκπομπή, με τη Μάριον Μιχελιδάκη, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, θα παρουσιάζει την επικαιρότητα που «τρέχει» και όλα τα θέματα που μας αφορούν και επηρεάζουν τη ζωή μας.

Φέτος, τα Σαββατοκύριακα θα τα περνάμε μαζί, στην ΕΡΤ1, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για το περιβάλλον, για την υγεία και την ψυχολογία μας, για τον πολιτισμό, για την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή μας, για τις νέες τεχνολογικές ανακαλύψεις, τη νέα επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, για τα social media, για τα περίεργα και τα παράξενα που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά και για τα πρόσωπα που μας εμπνέουν, για τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που «κρύβουν» οι άνθρωποι και τα γεγονότα της Ελλάδας και του κόσμου.

Ό,τι «τρέχει» στη ζωή μας, στον κόσμο μας… στο «Κάτι τρέχει με τη Μάριον»

Παρουσίαση: Μάριον Μιχελιδάκη

Αρχισυνταξία: Δήμητρα Κόχιλα

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος

Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Φούρλα

Επιμέλεια σήματος – Γραφικών: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Δημοσιογραφική παραγωγή: Ελένη Ανδρεοπούλου

Σύνταξη: Κατερίνα Πλατή

Δημοσιογραφική ομάδα: Κατερίνα Χριστοφιλίδου, Κλειώ Νικολάου, Τίνα Μιχαηλίδου-Μαυρομιχάλη, Ευτύχης Γρυφάκης, Βιργινία Κουριδάκη

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι οι πρώην συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη είχαν ήδη κλείσει την νέα τους συνεργασία πριν ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το «Ώρα για Μελέτη». Κάτι που είχε δηλώσει, άλλωστε, ο Νίκος Μάνεσης με νόημα στην κάμερα του Πρωινού για την Τίνα Μιχαηλίδου.