«Έφυγα από το Παρίσι γιατί δεν μου ταίριαξε σαν πόλη»

Παρίσι

"Δούλευα σε μπαρ και είχε πολύ πλάκα γιατί μίλαγα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γλώσσα του σώματος και γελούσαν πάρα πολύ οι πελάτες".

Ο Σόλων Τσούνης μίλησε στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την περίοδο που έζησε στο Παρίσι. Τι επαγγέλματα έκανε στην Πόλη του Φωτός και για ποιο λόγο έφυγε μέσα σε ένα χρόνο;

«Η αιτία που βρέθηκα στο Παρίσι είναι ότι είχα μια τάση φυγής, ήθελα λίγο κι εγώ να αποστασιοποιηθώ, να δω λίγο τα πράγματα εκτός Ελλάδας. Έναν χρόνο άντεξα, δεν μου ταίριαξε σαν πόλη, σαν χώρα. Δεν έχουν ήλιο, ήταν συνέχεια χειμώνας, συνέχεια βροχή, συνέχεια χιόνι. Όπως είναι ο καιρός είναι και οι άνθρωποι, λίγο μουντοί και δεν μου ταίριαζε αυτό.

Εκεί έκανα πολλές δουλειές. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε γραφείο ανακατασκευής σπιτιών, σαν να λέμε οικοδομή, μόνο που εκεί δεν χτίζουν ανακατασκευάζουν τα παλιά. Βάζαμε πλακάκια, κουζίνες, τέτοια. Η δεύτερη δουλειά ήταν σε μπαρ και είχε πολύ πλάκα γιατί μίλαγα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γλώσσα του σώματος και γελούσαν πάρα πολύ οι πελάτες. Ο μισθός ήταν καλός αλλά και τα ενοίκια τεράστια. Τελευταία μου δουλειά ήταν γκουρμεδιάρικο σαντουιτσάδικο και μετά βαρέθηκα και είπα ας πάω στη δουλίτσα μου, μην είμαι αχάριστος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σόλων Τσούνης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…