«Έφυγα από το «Καλημέρα Ζωή» γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας!»

"Το πρόβλημα υγείας μου ήταν πολύ σοβαρό."

Ο Θάνος Καληώρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την επιδείνωση της υγείας της Τζέσυς Παπουτσή λίγο πριν πεθάνει, αλλά και για τον λόγο που αποχώρησε από το «Καλημέρα Ζωή».

«Πέρσι τον Απρίλη αναγκαστήκαμε να πάει στο νοσοκομείο. Από εκείνη την στιγμή μαζί με τον Γιάννη και μαζί με το παιδί δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήταν κάτι που κρατήθηκε μυστικό. Πηγαίναμε κάθε μέρα στην εντατική και μέχρι την ημέρα που «έφυγε» ήμασταν εκεί κοντά της. Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ, δηλαδή μετά την επέμβαση που έκανε από το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες μέρες ήταν η κατάσταση πολύ άσχημη. Ήταν 2,5 μήνες σε κώμα. Κάποια στιγμή την πρώτη μέρα πήγε να ξυπνήσει λίγο να πει αμυδρά δυο κουβέντες, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί πια», είπε ο Θάνος Καληώρας.

«Το «Καλημέρα Ζωή» ήταν οπωσδήποτε σταθμός στην ζωή μου. Έπαιξα 5,5 χρόνια. Αποφάσισα εγώ να φύγω, γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας τότε, το οποίο έγινε γνωστό στον Νίκο Φώσκολο και έφυγα από την σειρά γιατί έπρεπε να ξεκουραστώ. Έπρεπε να σταματήσω. Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σοβαρό», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!