Ευτυχία Μοσχάκη για Φιλιππίδη: «Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο, είχε θυμώσει πάρα πολύ»

Ευτυχία Μοσχάκη

«Όταν η Ελπίδα Νίνου άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας», λέει η Ευτυχία Μοσχάκη.

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου έδωσε συνέντευξη η Ευτυχία Μοσχάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Το κλειδί».

«Είμαι με την πλευρά των κοριτσιών, θέλει δύναμη και σθένος για να κάνεις αυτές τις καταγγελίες. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρρώστησα. Έβγαλα έρπη ζωστήρα και έμεινα ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό», είπε αρχικά η Ευτυχία Μοσχάκη.

Η Ευτυχία Μοσχάκη είπε στη συνέχεια: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει μαζί με τον Δημήτρη, τον γιο του Πέτρου. Μετά τις αποκαλύψεις, έπαθαν σοκ. Τα χρόνια της γνωριμίας μας με τον Πέτρο ήταν ευτυχισμένα, η Ελπίδα Νίνου έγινε φίλη μου. Όταν η Ελπίδα Νίνου άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας».

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά “Το κλειδί”, η Ευτυχία Μοσχάκη είπε: «Στη σειρά “Το κλειδί” πήγα πολύ χαρούμενη, αλλά στα γυρίσματα είδα έναν άλλον άνθρωπο. Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και δεν με άφησε να κάνω μία άλλη δουλειά. Θύμωσε πάρα πολύ και μου είχε πει ότι θα με βγάλει από “Το κλειδί”, έκλαψα πάρα πολύ».

Κλείνοντας, η Ευτυχία Μοσχάκη ανέφερε: «Επειδή ήμουν φίλη με την Ελπίδα δεν με ήθελε στα γυρίσματα για να μην βλέπω τι γίνεται. Πονάω πάρα πολύ, βλέπω την οικογένειά του να σέρνεται. Το ένα κορίτσι που έκανε καταγγελία το ξέρω πολύ καλά. Νιώθω την ανάγκη να παρευρεθώ στο δικαστήριο για τα κορίτσια, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξω».