Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο»

Ευτυχία Φαναριώτη

"Τα είχα παρατήσει δυο φορές αλλά το θέατρο είναι αγάπη και πολύ γλυκιά ιστορία" εξομολογήθηκε η Ευτυχία Φαναριώτη.

Συνέντευξη στο Love It παραχώρησε η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη το μεσημέρι της Πέμπτης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής της διαδρομής.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευτυχία Φαναριώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν άκουσα τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Κάποια τα είχα ακούσει. Καλώς έγινε και επικεντρώθηκε το θέμα στο θέατρο. Σε όλες τις δουλειές όμως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα

«Έχω αντιμετωπίσει και τα δύο. Και σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Ναι, έχασα τη δουλειά αλλά αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα. Και άλλος έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει άλλο επάγγελμα» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. «Τα είχα παρατήσει δυο φορές αλλά το θέατρο είναι αγάπη και πολύ γλυκιά ιστορία».

Η συνέντευξη από την Ευτυχία Φαναριώτη δόθηκε με αφορμή την περιοδεία της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».