Ευθύμης Ζησάκης: Τι απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη;

Ευθύμης Ζησάκης

«Είχα μια δύσκολη φάση και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και με κάποιες φιλίες και με την οικογένεια μου και έπεσαν όλα μαζί».

Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά την κακή δημοσιότητα που πήρε το προηγούμενο διάστημα προσπαθεί να συνεχίσει την πορεία του, μετά τη δύσκολη φάση που πέρασε σε διάφορα όπως εξηγεί επίπεδα:

«Δεν περιμένω να πάρω το αίμα μου πίσω. Έκανα κάποια λάθη, απλά οφείλω εγώ να τα αφήσω πίσω, να προχωρήσω, όπως τη μέχρι τώρα πορεία μου. Γιατί όλα αυτά που προέκυψαν δεν ήταν η μέχρι τώρα πορεία μου, όλα αυτά που προέκυψαν ήταν μια «λακκούβα». Δεν θα μείνω στη «λακκούβα» θα προχωρήσω στο δρόμο τον κανονικό. Όταν χάνεις και χάνεις τα κεκτημένα, αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικά ήταν».

Αναφορικά με την αναφορά της Κάτιας Δανδουλάκη σε εκείνον, ο Ευθύμης Ζησάκης απάντησε: «Την εκτιμώ βαθύτατα και νομίζω ότι δεν θα το εννοούσε. Γιατί όσες φορές την έχω συναντήσει, μου έχει δείξει σεβασμό και μια υποτυπώδη εκτίμηση. Οπότε εκ των πραγμάτων, δεν νομίζω να το εννοούσε. Μάλλον κάτι άλλο έχει γίνει. Αλλά και να το εννοούσε, τότε την ευχαριστώ πολύ που μπήκε στη διαδικασία να ασχοληθεί μαζί μου.

Είχαμε μπει στη διαδικασία να κάνουμε μαζί μια πάρα πολύ ωραία παράσταση. Δεν ευδοκίμησε, αλλά είχαμε μπει σε μια διαδικασία να συζητήσουμε επαγγελματικά. Έγινε η παράσταση, αλλά χωρίς εμένα. Δεν είχαμε κάνει πρόβες. Δεν υπάρχει κάποια προσωπική εμπειρία με την Κάτια και εμένα με θέμα πρόβας».

Όπως εξηγεί ο Ευθύμης Ζησάκης: «Είχα μια δύσκολη φάση και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά και με κάποιες φιλίες και με την οικογένεια μου και έπεσαν όλα μαζί. Είμαι πολύ καλά που μπόρεσα να το μοιραστώ. Δεν σου κρύβω ότι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο τα οποία μιλάνε για αντριλίκι, για έναν άνθρωπο που παραδέχεται τα λάθη του, φοράει παντελόνια και όλα αυτά. Σε καμία περίπτωση, ούτε είμαι ήρωας, ούτε τίποτα από όλα αυτά. Αυτό που είμαι είναι καλλιτέχνης».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!