Ευθύμης Ζησάκης: «Συνέβη κάτι στη ζωή μου και…»

Ευθύμης Ζησάκης

"Μετά, αν ξέφυγε όλο αυτό για διάφορους λόγους, δεν είμαι ικανός εγώ να το κρίνω".

Καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής ήταν ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Ναταλία Γερμανού -αφήνοντας την κάποιες στιγμές άλαλη- για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε και τις δουλειές που έχασε εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

«Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δαίμονες και με το που το παραδεχτεί, δεν τους έχει πια. Όλοι έχουμε τη θετική και την αρνητική πλευρά μας. Εγώ μέχρι πριν από δύο χρόνια είχα δει μόνο τη θετική. Συνέβη κάτι στη ζωή μου και είδα και την αρνητική και αυτή τη στιγμή είμαι περήφανος για όλα αυτά. Ό,τι έχει συμβεί, έχει συμβεί με τα δικά μου τα χεράκια. Κανείς δεν μου έκλεισε την πόρτα. Δεν υπάρχει κανένα σύστημα.

Όταν είμαι σε ένα τραπέζι και κάνω πράγματα εκτός των κανόνων του παιχνιδιού, θέλω να φύγω δεν με διώχνεις. Οπότε, εγώ ήθελα. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Μετά, αν ξέφυγε όλο αυτό για διάφορους λόγους, δεν είμαι ικανός εγώ να το κρίνω. Ίσως έπρεπε να ζήσω τι σημαίνει απώλεια. Το χαλί ήταν πολύ καλά στρωμένο. Εγώ το τσαλάκωσα κι εγώ θα το ξαναστρώσω», ανέφερε ο Ευθύμης Ζησάκης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…