Ευθύμης Ζησάκης: «Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι…»

Ευθύμης Ζησάκης

"Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται!"

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Ευθύμης Ζησάκης, στη Φωλιά των Κου Κου, ο οποίος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του και στα προσωπικά του.

«Έχω χάσει πολλά κιλά και αυτά τα κιλά με βάραιναν τελικά! Ήμουν 98 κιλά και τώρα είμαι 84! Η κίνηση για ‘μένα είναι ζωή! Όσο πιο πολύ κινείσαι, τόσο πιο πολλές ιδέες σου έρχονται! Ομολογώ πως και την ώρα που γυμνάζομαι έχω μαζί μου σημειωματάριο, πια ένας από του κολλητούς μου φίλους είναι το σημειωματάριο!

Το πιο ωραίο δώρο που μας έχει κάνει ο θεός είναι ότι δεν πρέπει να ξέρουμε ότι ξέρουμε κάτι! Υπάρχει μια διαδικτυακή ιδέα που είναι ένα διάσπαρτο όνειρο μου που κατάφερα και το σμίλεψα!

Το δοκίμασα κι αυτό, την έβαλα την παγέτα! Την ιδέα τη πήραμε από φωτογράφιση του Μπραντ Πιτ! Η πρόκληση για τον ηθοποιό είναι το καλύτερο γήπεδο, είναι το Ο.Α.Κ.Α του! Ο Χριστός είπε: “Ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον ένα”, πρέπει να έχω εκτίμηση σ’ εμένα για να δώσω σ’ εσένα!

Στη δική μου ζωή η περιποίηση έχει να κάνει με μια ισορροπία εσωτερικής και εξωτερικής περιποίησης, οπότε είναι δύο stages που πρέπει να σφουγγαρίσεις!», είπε μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Ζησάκης.