Ευθαλία Παπακώστα: «Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με εχει βοηθήσει, είναι φοβερό δώρο»

Ευθαλία Παπακώστα

«Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα», είπε η Ευθαλία Παπακώστα.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η Ευθαλία Παπακώστα. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Όλγας στο Μαύρο Ρόδο, τις σπουδές στη Νέα Υόρκη, αλλά και τις μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της.

«Η Όλγα είναι μια πολύ δυναμική φιγούρα και έχει μια μητέρα η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στη ζωή της. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θα τον κυνηγήσει πολύ. Θα μάθει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ αλλά δεν θα καταλάβει το βάθος της κατάστασης», είπε η Ευθαλία Παπακώστα για το Μαύρο Ρόδο.

Η Ευθαλία Παπακώστα είπε στη συνέχεια: «Το πιο απελευθερωτικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να κυνηγάμε αυτό που θέλουμε μέχρι να μην το θέλουμε. Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν μικρή και αργότερα «έφυγε» και ο πατέρας μου. Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο. Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα».

Κλείνοντας, η Ευθαλία Παπακώστα είπε: «Σπούδασα θέατρο στη Νέα Υόρκη. Ήταν απελευθερωτικό. Επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να ζήσω όλη μου τη ζωή εκτός Ελλάδας».