Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο Έκτορας Μποτρίνι στο Σχίνο Κορινθίας

Εφιάλτης στην κουζίνα

Εφιάλτης στην κουζίνα, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Εφιάλτης στην κουζίνα – Ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο στον Σχίνο Κορινθίας. Σε μια μαγευτική τοποθεσία, η κυρία Ελένη και ο σύζυγός της, αποφάσισαν πριν ένα χρόνο να αγοράσουν ένα εστιατόριο για τον 25χρονο γιο τους, τον Κώστα. Το μαγαζί  βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο που διατηρούν οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια. Το γεγονός ότι ο Κώστας δυσκολεύεται πολύ να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να δώσει μια ταυτότητα στο μαγαζί του, οδήγησε την κυρία Ελένη να ζητήσει τη βοήθεια του Έκτορα Μποτρίνι.

Εμβρόντητος, ο Έκτορας Μποτρίνι, ανακαλύπτει πως το φαγητό παρασκευάζεται στην κουζίνα του εστιατορίου των γονιών του Κώστα, αφού η δική του κουζίνα δεν έχει ακόμα εξοπλιστεί. Ωστόσο, η κουζίνα δεν είναι το μόνο που μοιράζονται τα δυο εστιατόρια…. Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα, το ίδιο μενού και κοινό προσωπικό! Και τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ. Τον ρόλο του αφεντικού του μαγαζιού έχει αναλάβει ο ψήστης, αφού ο Κώστας είναι ανίκανος να εμπνεύσει τον παραμικρό σεβασμό στο προσωπικό του. Όλα αυτά, πυροδοτούν ένα γαϊτανάκι κωμικοτραγικών καταστάσεων δίχως τελειωμό.

Θα μπορέσει ο Έκτορας Μποτρίνι να κάνει τον Κώστα να καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να αναλάβει τα ηνία του εστιατορίου του ή θα του προτείνει να αλλάξει… δουλειά;