Έφη Θώδη για Μαρίνα Σάττι: «Γατοξέρασμα το Ζάρι! Που πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι;»

Έφη Θώδη

"Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία, μια αηδία" τόνισε η Έφη Θώδη για την Μαρίνα Σάττι.

Την Έφη Θώδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου με αφορμή την… συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision 2023. Έτσι, λοιπόν, η δημοτική τραγουδίστρια κλήθηκε να εκφέρει την προσωπική της άποψη για το τραγούδι «Ζάρι» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό ευρωπαϊκό τραγουδιού και το έκανε δίχως να μασήσει διόλου τα λόγια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Θώδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελε πολύ η Μαρίνα Σάττι να είναι το τραγούδι της σαν το «Γλύκα γλύκα». Επειδή ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το «Γλύκα γλύκα», να διεκρινίσουμε ότι είναι δικό μου. Γράφτηκε μόνο για εμένα και την πρώτη εκτέλεση την έχω κάνει με τον Γιώργο Δημητρόπουλο στο κλαρίνο. Η μαϊμού όσο ψηλά και να φτάσει, ο πισινός της φαίνεται! Γιατί το είπε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω! Δηλαδή δεν μπορούσε να πει το όνομα μου; Τι έπαθε; Δεν θα μιλάμε για την ιστορία μας; Γιατί εγώ είμαι μια ιστορία είτε το θέλουν είτε όχι. Είμαι η ιστορία της Ελλάδος, εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια σε αυτό τον χώρο και να το πάρουν πολύ καλά χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε μένα».

«Εγώ έβαλα το λαϊκοδημοτικό τραγούδι στα σαλόνια, μέσα στον κόσμο και γύρισα τη νεολαία στα κλαρίνα. Την Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρει και κανένας, ούτε η μάνα της δεν την ξέρει. Και που πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα! Καθόλου δεν μου άρεσε».

«Ένα στατικό τραγούδι, ένα τραγούδι που είναι για ανθρώπους που δεν έχουν νοημοσύνη. Που θα πάμε με αυτό; Πάλι θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι μια βλακεία. Γιατί αυτό είναι μια αηδία, δεν είναι τραγούδι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Έφη Θώδη για την Μαρίνα Σάττι που θα βρεθεί προσεχώς στη σκηνή της Eurovision 2024.