Έφη Σαρρή: «Με τους φίλους μου βγάζουμε τα μαγιό μας στην πισίνα και τα γυρνάμε»

Έφη Σαρρή

"Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, μόνο να πλένω πιάτα. Θα μπορούσα κάλλιστα να την κάνω αυτή τη δουλειά, στη λάντζα δηλαδή", τονίζει με χιούμορ η Έφη Σαρρή.

Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε η Έφη Σαρρή στην κάμερα του Happy Day. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και την ξενάγησε στους χώρους της μονοκατοικίας που διατηρεί στον Άλιμο.

«Αυτό το σπίτι το έχω αρκετά χρόνια. Το διατηρώ. Τόσα χρόνια με τόσους κόπους και ταλαιπωρία για να φτιάξεις ένα σπίτι, μετά πρέπει να το προσέξεις. Καλώ τους φίλους μου τα καλοκαίρια και κάνουμε διάφορα τρελά. Κάνουμε καμιά πλακίτσα, γελάμε λίγο, βγάζουμε κανένα μαγιουδάκι και το γυρνάμε», αποκαλύπτει η Έφη Σαρρή.

«Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, μόνο να πλένω πιάτα. Θα μπορούσα κάλλιστα να την κάνω αυτή τη δουλειά, στη λάντζα δηλαδή», τονίζει με χιούμορ η τραγουδίστρια.

«Το σπίτι μου το μοιράζομαι είναι η αλήθεια αλλά το δωμάτιό μου ποτέ, δεν μου αρέσει. Θέλω να έχω το προσωπικό μου δωμάτιο και το προσωπικό μου μπάνιο», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο η Έφη Σαρρή.