Έφη Σαρρή: «Με τον σύντροφο γίνονται συμβόλαια, εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω»

Έφη Σαρρή

"Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι' αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο", λέει η Έφη Σαρρή.

Η Έφη Σαρρή υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day δίπλα από την πισίνα του όμορφου κήπου της και μίλησε με την Χριστιάνα Κοχλατζή για την απόφασή της να… χαλαρώσει λίγο τα επαγγελματικά της, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η τραγουδίστρια περιέγραψε και τις… ιδιαίτερες παραξενιές που έχει στο θέμα: συμβίωση.

«Είμαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που υπάρχει, έχω πολλά θέλω, παραξενιές, οτιδήποτε. Δεν κοιμάμαι με κανέναν σύντροφο στο ίδιο δωμάτιο. Θέλω πραγματικά να ηρεμήσω, να κοιμηθώ, να το ευχαριστηθώ, να δω τα έργα που θέλω, να μην έχω καμία γκρίνια δίπλα μου, γιατί αυτά συμβαίνουν.

Τον σύντροφο τον θέλω να ταιριάζει και να συμφωνεί ότι και αυτός θα κοιμάται σε ένα άλλο δωμάτιο.

Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι’ αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο. Αυτά γίνονται συμφωνίες κανονικές, γραπτές με συμβόλαια κλπ. Δεν θα μου πεις ποτέ να μαγειρέψω, θα μαγειρεύω όποτε θέλω, αν θέλω, ό,τι θέλω.


Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος και με προσκύνημα και παρακάλι μεγάλο μπορεί να το υπογράψω. Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…», τονίζει η Έφη Σαρρή.