Έφη Σαρρή: «Μας διώξανε από το J2US, η επιτροπή, ποιοι άλλοι»;

Έφη Σαρρή

"Η εμπειρία μου από το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα αυτή τη δυσκολία", εξομολογείται η Έφη Σαρρή.

«Μας διώξανε! Μας διώξανε! Ποιοι άλλοι; Η επιτροπή! Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εκεί που συμμετέχουν και πραγματικά κάνουν πάρα πολύ μεγάλες προσπάθειες και το έχουν πιο πολύ», δηλώνει η Έφη Σαρρή για την αποχώρησή της από το J2US. Την τραγουδίστρια συνάντησε από το Πρωινό η Μαίρη Αρώνη και έδωσε τη δική της εξήγηση:

«Βεβαίως θεωρώ ότι κάποιοι άλλοι συμμετέχοντες έκαναν παράπονα και με το δίκιο τους. Σου λέει, εμείς προσπαθούμε, είμαστε καλύτεροι, για ποιο λόγο να μένει ο Τρύφωνας; Δεν θεωρώ ότι ο Τρύφωνας έμεινε στο παιχνίδι επειδή ήταν ο σούπερ τραγουδιστής. Έμεινε στο παιχνίδι γιατί ήταν ο σούπερ διασκεδαστής. Άλλωστε, αυτό το βλέπουμε συχνά».

Η Έφη Σαρρή δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο J2US. «Η εμπειρία μου από το παιχνίδι ήταν δύσκολη. Δεν φανταζόμουν ότι θα αντιμετώπιζα αυτή τη δυσκολία. Πίστευα ότι θα πήγαινα εκεί, ότι η εκπομπή θα ήταν γραμμένη. Πίστευα ότι θα έχει οτοκιού να βλέπουμε τα λόγια, δεν ήταν έτσι. Δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο, ήταν πολύ κουραστικό για μένα», είπε.