Έφη Ρασσιά: «Μετά το Καφέ της Χαράς είπαν ότι είμαι καμένο χαρτί»

Έφη Ρασσιά

«Αυτό ήταν κάτι που με κλόνισε», λέει η Έφη Ρασσιά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Έφη Ρασσιά. Η ηθοποιός μίλησε για το Καφέ της Χαράς και το ρόλο της Βάλιας, αλλά και για τον Οδυσσέα Σταμούλη, με τον οποίο συνεργάζεται φέτος στο θέατρο.

«Επανήλθα στην κωμωδία με την παράσταση “Ένας βλάκας και μίσος”. Έχω κάτι νεανικό και μικροδείχνω, άλλα όταν έρχεται η ώρα ξέρουν ότι μιλάνε με επαγγελματία. Ο θείος μου, Χάρης Ρώμας, μου έλεγε πάντα να έχω γέρο στομάχι», είπε αρχικά η Έφη Ρασσιά.

Για τον ρόλο της Βάλιας στο Καφέ της Χαράς, η Έφη Ρασσιά είπε: «Ο κόσμος με αγάπησε μέσα από τον ρολό αυτό. Άκουσα μετά τον ρόλο μου στο Καφέ της Χαράς ότι είμαι καμένο χαρτί. Αυτό με κλόνισε λίγο».

Για τον Οδυσσέα Σταμούλη και την συνεργασία τους στο θέατρο, μετά τον θάνατο του γιου του ηθοποιού, η Έφη Ρασσιά είπε: «Κλονιστήκαμε με το προσωπικό δράμα του Οδυσσέα Σταμούλη, είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα του, όποια απόφαση κι αν πάρει.

Όταν έγινε το τραγικό γεγονός με τον γιο του, ζήτησε αντικατάσταση, τώρα όμως ήθελε να συνεχίσει. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι υπέροχος στο ρόλο του, μακάρι να ήξερα πως νιώθει. Πριν γίνει αυτό, ο Οδυσσέας ήταν τόσο λαμπερός πάνω στη σκηνή. Θα είμαστε πάντα δίπλα του και θέλω να πιστεύω ότι το νιώθει».