Έφη Ρασσιά: «Είχα δεθεί σε ένα στοιχηματάκι, «αν μπορώ να ρίξω την ανιψιά του Ρώμα» αλλά το κατάλαβα»

Έφη Ρασσιά

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Έφη Ρασσιά σε τηλεοπτική της συνέντευξη!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Ρασσιά στην κάμερα του Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την αυλαία του «Καφέ της Χαράς» και τον αγαπημένο της θείο και δημιουργό του σίριαλ, Χάρη Ρώμα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Έφη Ρασσιά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν περίμενα καθόλου ότι θα ξαναγυρνούσα στο Καφέ της Χαράς. Δηλαδή όταν μου το είπε ο Χάρης μαζί με τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ, που είχαν έρθει να δουν αν τα λέω για να το προχωρήσουμε. Στην οικογένεια μου υπάρχει αγάπη, αγαπιόμαστε αλλά δεν χαριζόμαστε. Δηλαδή για αυτό τον εμπιστεύτηκα. Αν πίστευε ότι θα θέσω την δουλειά του σε κίνδυνω, θα μπορούσε να γράψει ως σεναριογράφος ότι η Βάλια έμεινε στην Αυστραλία. Με πίστεψε και για αυτό τον ευχαριστώ».

«Η Τέχνη ήταν και είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Τη νομική όμως την αγάπησα. Θα μείνω στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν θα αφήσω κανέναν και τίποτα να μου το στερήσει» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια του Καφέ της Χαράς. Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, η Έφη Ρασσιά μίλησε για τον έρωτα.

«Η απειρία είναι κακός σύμβουλος είτε στο επάγγελμα είτε στον έρωτα. Εκεί έχω δυσάρεστη εμπειρία. Ήταν σε εισαγωγικά ένα στοιχηματάκι «αν μπορώ να ρίξω την ανιψιά του Ρώμα» και το κατάλαβα εγκαίρως αλλά είχα αρχίσει να δένομαι. Ένιωσα ότι προδίδω τον εαυτό μου και έπρεπε να το δω. Ήταν μπροστά μου και δεν το είδα».