Έφη Παπαθεοδώρου: «Έφτασα στο γάμο τρεις φορές, αλλά τη γλίτωσα»

Έφη Παπαθεοδώρου

«Κάποτε χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχω τα ανίψια μου», είπε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Πολύ καλά στην υγεία της είναι πλέον η γνωστή σε όλους μας Θεοπούλα. Η Έφη Παπαθεοδώρου μετά την επέμβαση βηματοδότη που έκανε δηλώνει αποκλειστικά στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη ότι όλα βαίνουν καλά με την υγεία της.

«Στην υγεία μου είμαι πολύ καλά, με βοηθάει ο βηματοδότης. Τώρα είμαι με τους δικούς μου και φοβάμαι μην κολλήσω Covid. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγαπάει και για τη λατρεία που μου δείχνει», είπε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

Η Έφη Παπαθεοδώρου είπε στη συνέχεια: «Ετοιμάζω ένα καινούριο βιβλίο με τίτλο “Το ημερολόγιο μιας τουρνέ” με το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, όπου είχα δουλέψει το 1987. Είχαμε παίξει τον “Φιλάργυρο” του Μολιέρου. Είναι ένα ημερολόγιο, είχα κρατήσει σημειώσεις από την περιοδεία που κάναμε στην περιοχή του Αγρινίου. Είχα παίξει σε πολλά χωριά και πόλεις. Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς δεν είχαν ξαναδεί θέατρο σε ορισμένα χωριά. Θα βάλω φωτογραφίες στο βιβλίο από τα παιδιά που έπαιξαν και τους συναδέλφους και από τα μέρη του περάσαμε. Δεν βλέπω τηλεόραση, βλέπω κανένα ντοκιμαντέρ και καμιά παλιά ταινία. Εγώ διαβάζω εφημερίδες όλων των αποχρώσεων».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Έφη Παπαθεοδώρου μπορεί να έφτασε πολλές φορές στο γάμο, αλλά δηλώνει ότι τη γλίτωσε: «Έφτασα στο γάμο τρεις φορές, αλλά τη γλίτωσα. Κάποτε χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν έγινε τίποτα. Έχω τα ανίψια μου».

Για την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια, η Έφη Παπαθεοδώρου είπε: «Εγώ είμαι της παλιάς παράδοσης, να ρωτήσετε αυτούς που τους αφορά άμεσα. Το “πρόβλημα” είναι τον ομόφυλων, όχι των ετερόφυλων… Αν είναι πρόβλημα».

Πηγή εικόνας: NDP