Έφη Μουρίκη: «Δούλευα ως τορναδόρος με τρεις άντρες, μετά έκοβα βατραχοπέδιλα»

Έφη Μουρίκη

"Είχα πάει σε ένα εργοστάσιο, 19 ετών πρέπει να ήμουν τότε, και ζητούσα δουλειά. Έπρεπε να δουλέψω", περιγράφει η Έφη Μουρίκη.

Καλεσμένη στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Έφη Μουρίκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως, όταν ενηλικιώθηκε, εργάστηκε ως τορναδόρος.

«Είχα πάει σε ένα εργοστάσιο, 19 ετών πρέπει να ήμουν τότε, και ζητούσα δουλειά. Έπρεπε να δουλέψω. Και μου λένε: η μόνη θέση είναι τορναδόρος μαζί με άλλους τρεις άντρες. Και λέω: εντάξει, αυτή. Και πήγα και περάσαμε υπέροχα», περιγράφει η Έφη Μουρίκη στην κάμερα της ΕΡΤ1.

«Είχαμε κι ένα τρανζίστορ και ακούγαμε μουσική. Ήταν υπέροχοι συνάδελφοι. Με σέβονταν όλοι και τους σεβόμουν κι εγώ. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, γελούσαμε πάρα πολύ», επισημαίνει η ηθοποιός.

‘Έναν χρόνο πρέπει να έμεινα εκεί. Η πιο περίεργη και πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει είναι όταν έκοβα με ψαλίδι τα περιττά λάστιχα γύρω-γύρω από βατραχοπέδιλα. 8 ώρες να κάνεις αυτό το πράγμα, στην αρχή σου πιάνεται το χέρι», ανέφερε στη συνέχεια η Έφη Μουρίκη, αφήνοντας άφωνους τους δύο παρουσιαστές.

«Δεν ξέρω πως γίνεται τώρα, γιατί είναι πολλά χρόνια πίσω. Και σερβιτόρα έχω δουλέψει και πολλά άλλα», τόνισε η Έφη Μουρίκη κλείνοντας το θέμα.