«Έχω ζήσει να με παρακολουθούν τα βράδια, να μου σκίζουν τα ρούχα… τα έχω αφήσει πίσω»

Γιάννης Κότσιρας

"Κάποια στιγμή τα πήρα και σοβαρά, υπό την έννοια ότι έπαθα μία είδους αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι και φοβόμουν."

Στο πρωινό παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος μίλησε για το πως έχει βιώσει την επιτυχία μέσα στα χρόνια αλλά και για το αν θα πήγαινε κριτής σε κάποιο μουσικό talent show.

Ο τραγουδιστής, αφού μίλησε και για την σύζυγό του, δήλωσε: «Πάντα έβρισκα την ευτυχία και την χαρά στους ανθρώπους που ήταν ειλικρινείς μαζί μου κι αυτό συνεχίζω και το ψάχνω. Εντάξει έχω ζήσει από το να κουνάνε πούλμαν, να με παρακολουθούν τα βράδια, να μου σκίζουν τα ρούχα. Τα έχω ζήσει όλα αυτά και τα έχω αφήσει και πίσω μου ταυτόχρονα. Κάποια στιγμή τα πήρα και σοβαρά, υπό την έννοια ότι έπαθα μία είδους αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι και φοβόμουν. Οπότε έβαλα τους όρους μου στη ζωή μου και κέρδισα αυτό το στοίχημα. Ωραία είναι κι αυτά όταν είσαι μικρός.»

«Έχω δεχτεί πρόταση να είμαι σε κριτική επιτροπή και δεν ήμουν αρνητικός αλλά δε θυμάμαι για ποιον λόγο δεν έκατσε τελικά. Μερικά από τα talent shows είναι ωραία και περνά ο κόσμος ευχάριστα. Υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο σε αυτό που έχει να κάνει με τη ψυχοσύνθεση των παιδιών που πάνε. Εκεί πρέπει να είναι κάπως προστατευτικοί οι άνθρωποι. Αλλά όταν εμπλέκονται καλλιτέχνες έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη εγώ  σε αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι ξέρουν την ευαισθησία και προστατεύουν τα παιδιά, όσο περνά από το χέρι τους. Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν ταλέντα αλλά και να χαθούν γιατί δεν πληρούν όλους τους όρους των τηλεοπτικών απαιτήσεων.» συμπλήρωσε ο Γιάννης Κότσιρας.