«Έχω ροζ βίντεο στο κινητό μου» αποκαλύπτει πασίγνωστος Έλληνας

Ηλίας Γκότσης

Απρόσμενη δήλωση στην τηλεοπτική κάμερα!

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not» μίλησε, την Παρασκευή, ο δημοφιλής Έλληνας. Μέσα σε όλα, μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχθεί πως στο τηλέφωνο του υπάρχει ακόμα και ροζ βίντεο!

Ο λόγος για τον νικητή του Survivor, Ηλία Γκότση ο οποίος και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δικές μου απαγορευμένες φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό μου; Γενικά, έχω ναι»

Παράλληλα, ο Ηλίας Γκότσης παραδέχθηκε πως εάν δεν ακολουθούσε τον χώρο του personal training είχε ονειρευτεί τον εαυτό του… ποδοσφαιριστή! «Στον χαρακτήρα μου νομίζω πως είμαι αρκετά εγωιστής κάποιες φορές και αυτό ίσως να το άλλαζα. Στην εξωτερική μου εμφάνιση, έχω αποδεχθεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι οπότε δεν θα άλλαζα κάτι» πρόσθεσε.

«Το πιο ιδιαίτερο φλερτ που έχω δεχθεί από γυναίκα συνέβη στα social media. Συγκεκριμένα, είναι μια ανάλαφρη γυμνή φωτογραφία» αποκάλυψε ο Ηλίας Γκότσης.

Όσον αφορά εάν έχει δεχθεί φλερτ από άντρες και πως αντέδρασε, ο Ηλίας Γκότσης απάντησε θετικά εξηγώντας πως «το να αρέσεις σε κάποιον άνθρωπο, γενικότερα, είναι ωραίο».

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο personal trainer στο «Καλοκαίρι Not»…