«Έχω ποιοτικό σπέρμα! Οι φίλοι μου με πειράζουν και μου λένε…»

«Στο σχολείο πέρασα με μέσον».

Ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια», βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γυναίκα του, αλλά και στις όμορφες κόρες του.

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί από το 1993» είπε η ηθοποιός, ενώ όταν η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις όμορφες κόρες του, εκείνος αστειεύτηκε: «Έχω ποιοτικό σπέρμα. Μπορεί να μην έμοιασαν, αλλά βγαίνουν όμορφα παιδιά. Οι φίλοι μου με πειράζουν, μου λένε δεν είσαι ωραίος, οι κόρες σου είναι κούκλες.»

[dfp_ads id=236982]

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως στο σχολείο δεν ήταν καλός μαθητής και πως είχε αποφασίσει από πολύ νωρίς το δρόμο που θα ακολουθήσει:

«Στο σχολείο πέρασα με μέσον. Αν δεν ήταν ο μπαμπάς μου, ακόμα στο σχολείο θα ήμουν. Δεν διάβαζα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου το σχολείο. Πήγαινα βόλτα, έτσι περαστικός. Ούτε βιβλία δεν έπαιρνα. Είχα βάλει στόχο όμως, είχα σκοπό να ασχοληθώ με το θέατρο. Από μικρός το ήθελα. Να τελειώσω το Λύκειο και να πάω να κάνω αυτό. Άμα δε σε ενδιαφέρει τι να το κάνεις. Στη Δραματική Σχολή που με ενδιέφερε διάβαζα. Δεν είχα λείψει ποτέ. Δεν είχα κάνει ούτε μία απουσία.»