«Έχω περάσει Πάσχα μαζί με την Κάιλι Μινόγκ και τον πρώην της»

«Εκείνου το ματάκι έπαιζε λίγο...»

Πριν λίγες ημέρες η 48χρονη τραγουδίστρια Kylie Minogue ήταν ενθουσιασμένη που θα παντρευόταν τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της Joshua Sasse, ωστόσο σύμφωνα με τη Sun το ζευγάρι χώρισε. Η Kylie συγκεκριμένα τον χώρισε μετά τις υποψίες ότι ο νεαρός ηθοποιός έχε παράλληλη σχέση με την 34χρονη Ισπανίδα ηθοποιό Marta Milans. Και μπορεί να μην είναι και ότι πιο λογικό, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη είχε το …ρεπορτάζ για αυτό τον έρωτα….

[dfp_ads id=236982]

«Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά έχω τρομερό ρεπορτάζ για αυτή την ιστορία χωρίς να το ήθελα κιόλας. Έχω περάσει Πάσχα μαζί με την Κάιλι Μινόγκ και τον πρώην σύντροφο της στη Σίφνο» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη στον αέρα του «Ξαναδέστε τους» και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το ζευγάρι και τη συνάντηση τους.

«Ήταν μαζί και η Ντορέττα και ο Σαμοΐλης. Της άρεσε πάρα πολύ γιατί τότε ήταν με τα ξανθά του μαλλιά και εγώ με τα πετρόλ. Και την εντυπωσιάσαμε και συζητάγαμε πολύ. Αυτός την έφερε στη Σίφνο όπου έρχεται εδώ και τρία χρόνια. Είχε φέρει κι άλλα κορίτσια του. Ήταν η Κάιλι, η οποία είναι πολύ πετίτ, δεν έφαγε το αρνί, αλλά έφαγε το αυγουλάκι το βραστό το κόκκινο. Καθόμασταν απέναντι απέναντι. Είπαμε για τις δουλειές. Εγώ δεν ανέβασα τίποτα στα social. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Εκείνου το ματάκι έπαιζε λίγο στο Πάσχα στο Σίφνο. Αυτός πάει στη Σίφνο γενικά, μπορεί να ξανάρθει με την καινούρια» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.