«Έχω πάρει 10.000.000 δραχμές για αισθησιακή φωτογράφιση»

Ιωάννα Σουλιώτη

«Η Σπυροπούλου θα έπρεπε να είναι εξαιρετική, αλλά το ντύσιμο της τη θάβει.»

Η Ιωάννα Σουλιώτη υποδέχτηκε τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Φωλιά των Κου Κου στο σπίτι της και μίλησε γύρω από τη μόδα, τα reality για αυτή, αλλά και τη δική της πραγματικότητα που μεταφραζόταν τότε σε εκατομμύρια.

«Η κριτική επιτροπή στο GNTM μου αρέσει πιο πολύ. Είναι πιο σωστά δομημένη. Στο My style rocks θεωρώ ότι λίγο αδικείται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σε ένα show που είναι βασισμένο στο styling, η Κωνσταντίνα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να είναι εξαιρετική. Δεν την προσέχουν. Την “θάβουν”. Την χαντακώνουν. Είναι ένα σώμα που δεν είναι εύκολο. Είναι ένα κορίτσι που είναι τσουπωτή, έχει τις περιφέρειες της, πολύ όμορφο. Αυτό όμως πρέπει κάποιος να το αναδείξει, όχι να το χαντακώσει. Στο βιβλίο του στυλ που έχω γράψει, έχω πάρα πολλά tips για το πως το μικρό μας ελάττωμα θα το κάνουμε προτέρημα» είπε η Ιωάννα Σουλιώτη και υπέγραψε ένα αντίτυπο του ως δώρο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η περσινή επιτροπή ήταν πιο σωστή. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θεωρώ ότι ήταν πιο σωστή στο κομμάτι του styling. Από την άλλη η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια γυναίκα με στυλ, από εκεί και πέρα είναι μια showwoman, δεν έχει να κάνει με τη μόδα».

Μεταξύ άλλων το πρώην μοντέλο αποκάλυψε πως τα μεγαλύτερα ποσά που έχει πάρει για μία πασαρέλα είναι 4.000  – 5.000 ευρώ. «Ας πούμε ένα αυτοκίνητο μικρού κυβισμού έκανε 6.000.000 – 7.000.000 δραχμές… ε, έντάξει με τρεις πασαρέλες το έπαιρνες. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για αισθησιακή φωτογράφηση ήταν 10.000.000 δραχμές.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!