«Έχω παρακολουθήσει …ήρθε με γκόμενα και φιλήθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας»

Χάρης Ρώμας
«Πήγαμε και τη στήσαμε έξω από το σπίτι του με το αυτοκίνητο μου...»

Αποκαλύψεις έκανε στον αέρα του «Επιτέλους σαββατοκύριακο» ο Χάρης Ρώμας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος παραδέχτηκε πως έχει απιστήσει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά πλέον δεν το κάνει συνειδητά: «Έχω απιστήσει εις πολλαπλούν, αλλά όχι πια. Δεν το έχω πια. Αποφασισμένα δεν το έχω πια. Τώρα είμαι πιστός μόνιμα. Έτσι θέλω. Μου αρέσει. Πιστεύω ότι είναι κάτι που αποφασίζουμε. Και σου μιλάει ένας άνθρωπος που έχει απιστήσει πολλές φορές στη ζωή του, γιατί δεν ήμουν σίγουρος για τα συναισθήματα μου πιθανώς. Τώρα είμαι».

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ακόμα πως έχει παρακολουθήσει άνθρωπο, αλλά για λογαριασμό φίλης του και μάλιστα τον έπιασαν στα πράσα.

«Έχω παρακολουθήσει μαζί με φίλη μου μεταμφιεσμένος. Είναι γνωστή συγγραφέας. Κάποια στιγμή σταμάτησε να υπάρχει έμπνευση και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί. Έβγαινε με κάποιον και κάτι δεν της πήγαινε καλά. Δικαίως της λέω δεν σου πάει καλά γιατί ήξερα και από τη δική μου περίπτωση τι παραμύθι μπορείς να σκαρφιστείς σε αυτές τις ερωτικές καταστάσεις. Πήγαμε και τη στήσαμε έξω από το σπίτι του με το αυτοκίνητο μου που δεν το ήξερε καλά. Με καπέλα και γυαλιά και είχαμε βυθιστεί και στο κάθισμα. Όλοι κοιτούσαν, εκτός από αυτόν ο οποίος ήρθε με γκόμενα πράγματι και όχι μόνο αυτό, αλλά φιλήθηκε και στην είσοδο της πολυκατοικίας» περιγράφει ο Χάρης Ρώμας.